Chelsea’den Hiddink tazminatı…

Times’a göre Hiddink Türkiye’den yılda 3 buçuk milyon sterlin alıyor ve Türkiye Futbol Federasyonu onun sözleşmesinin feshi karşılığı bu meblağı Chelsea’den tazminat olarak istiyor.

İlgili HaberlerHiddink ‘Chelsea’ye gidecek’Chelsea Hiddink için pazarlığa oturuyor’Chelsea Hiddink’le çalışacağından emin’Devamı için tıklayın
Chelsea görevden aldığı İtalyan menajer Cralo Ancelotti’ye de tazminat olarak, sözleşmesinin son yılındaki ücreti olan 6 milyon sterlin ödeyecek.

Times, Hiddink’in de Chelsea’den aynı ücreti isteyeceğini, böylece Hollandalı teknik adamın toplam maliyetinin esasında sadece bir yıl için 15 buçuk milyon sterlin olacağını bildirdi.

Abramoviç: Türkiye Hiddink’i kovmaya hazırdı

Öte yandan bir diğer İngiliz gazetesi Guardian da, Rus iş adamı Roman Abramoviç’in, kulübünün Hollandalı teknik adamla ilgilenmeye başlaması öncesi, Türkiye’nin Guus Hiddink’i kovmaya hazırlandığına inandığını yazdı.

Guardian’daki haberde ise Guus Hiddink’in Türkiye’den yılda 4 milyon sterlin aldığı belirtildi.

Haberde ayrıca Roman Abramoviç’in Türkiye’ye Hiddink için 4 milyon sterlin tazminat ödemekte tereddüt ettiği bildirildi.

64 yaşındaki Guus Hiddink, üç ay süre ile menajerliğini yaptığı Chelsea’ye 2009’da İngiltere Federasyon Kupası’nı kazandırmıştı.

Hiddink’in o tarihten bu yana Roman Abramoviç’e ücretsiz danışmanlık yaptığı da biliniyor. (BBC)

728030cookie-checkChelsea’den Hiddink tazminatı…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.