Cherie’nin anılarına 1 milyon sterlin

The Independent, gelecek sene Ekim ayında yayınlanacak olan kitap için yapılan sözleşme gereği Cherie Blair’in 1 milyon sterlin alacağını belirtiyor.


Gazete, kitabın yayımlanmasını en heyecanla bekleyecek kişininse şimdiki Başbakan Gordon Brown ve taraftarları olduğunu öne sürdü.


Independent şöyle yazdı:


“Şu anda Tony Blair ve halefi Gordon Brown arasındaki ilişkilerin iyi olduğu söylense de eşi Cherie Blair, Brown’ın eşi başbakanken sergilediği davranış tarzına yönelik öfkesini güçlükle gizleyebiliyor. Bir yıl önceki İşçi Partisi kongresinde Brown’un delegelere başbakanla ilişkilerinin iyi olduğunu söylemesi üzerine Bayan Blair ‘Bu bir yalan’ demişti. Daha sonra bu sözlerini reddetse de sözkonusu haberin önemli ölçüde Blair’in düşüncelerini yansıttığı düşünülüyor.”


The Times gazetesi ise aynı konuyu işlediği haberinin üzerinde “Cherre hikayesini satıyor. Ama acaba kirli çamaşırları ortaya dökecek mi?” başlığını kullandı.


Gazeteye göre, Cherie Blair’in gölge bir yazarın yardımı olmadan kaleme alacağı kitabında İşçi Partisi içindeki bir takım gizli hesapları ortaya koyabileceği düşünülüyor.


Gazete, eşinin başbakanlığı döneminde Cherie Blair’in adının karıştığı pek çok polemiğe atıfta bulunuyor ve bir yıl sonra piyasaya çıkacak olan kitabın modern zamanların en şok edici anı kitabı olabileceği tahminine yer veriyor.


Gazete, kitapta anlatılması muhtemel olan konulardan en çok korkacak kişilerin ise İşçi Partisi saflarında yer aldığını belirtiyor.

805260cookie-checkCherie’nin anılarına 1 milyon sterlin

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.