CHP’de etkin muhalefet çabaları

Görevden alınan CHP’li bazı il başkanlarının çağrısıyla yapılan toplantıda, muhalefetin görüşlerini parti içinde ve ülke genelinde duyurmak için eski CHP Genel Sekreteri Ertuğrul Günay başkanlığında ”Temsilciler Kurulu” oluşturulduğu bildirildi.


CHP’de görevden alınan bazı il başkanlarının çağrısıyla Ankara’da 18 Haziran’da yapılan toplantının ardından alınan kararlara ilişkin yazılı açıklama yapıldı.


İl başkanlarının yönetiminde yapılan toplantıya, 40’ı aşkın ilden 100’den fazla kurultay delegesi, eski-yeni milletvekili, belediye başkanı ve yöneticilerin katıldığı kaydedilen açıklamada, görüşmelerden sonra, kurultaya giden süreçte çalışmaları koordine etmek, muhalefetin görüşlerini parti içinde ve ülke düzeyinde duyurmak, yaygınlaştırmak için eski CHP Genel Sekreteri Günay’ın başkanlığında ”Temsilciler Kurulu” oluşturulmasına karar verildiği belirtildi.


Açıklamada, ”Temsilciler, toplantıda alınan karar gereğince kurultaya giden süreçte yaşanan hukuksuzlukların önüne geçmek ve CHP’de köklü bir yapısal ve siyasal yenileşmeyi gerçekleştirmek için yoğun çaba göstermekle görevli ve yetkili kılındılar” denildi


 

1022230cookie-checkCHP’de etkin muhalefet çabaları

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.