CHP’de gözler Kılıçdaroğlu’nda

CHP 15. Olağanüstü Kurultayı Dünya Basketbol Şampiyonası’na ev sahipliği yapan Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Mavi beyaz renklerin hakim olduğu salonda konuşmaların yapılacağı platformun çevresine iki adet büyük ekran yerleştirildi.

Tribünler delegeler ve konuklar için ayrılırken, salonun saha içi basın mensupları için hazırlandı. Salonun fuaye alanında da gazetecilerin çalışabileceği yerler oluşturuldu.

Kurultay için siyasi parti liderlerine, sivil toplum kuruluşu ve yabancı misyon temsilcileri ile aralarında Tarkan, Sezen Aksu, Yaşar Kemal ve Orhan Pamuk gibi bazı sanatçı ve yazarlara davetiye gönderildi. Kimlerin kurultaya katılacağı merakla bekleniyor.

Rahşan Ecevit ve Sabih Kanadoğlu kurultaya onur konuğu olarak davet edildi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Çukurambar’daki evine sabah saatlerinde ilk olarak Genel Başkan Yardımcısı Hurşit Güneş geldi. Güneş’in elindeki çanta dikkat çekti.

Hurşit Güneş’in ardından Kılıçdaroğlu’nun evine Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin geldi.

Öte yandan, son güne kadar çarşaf listede ısrar eden eski genel başkan Deniz Baykal da kurultayda olacak. Ancak Baykal, Parti Meclisi üyeleriyle değil, Antalya delegeleriyle birlikte oturacak.

Baykal’ın kurultayda bir konuşma yapması beklenmiyor.

1271430cookie-checkCHP’de gözler Kılıçdaroğlu’nda

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.