CHP’liler 8 Mart’ı Thames’de kutlayacak

CHP İngiltere Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu’nun yaptığı açıklama şöyle:

“Yaklaşık 150 kişilik bir tekne ile Thames Nehri turu ile amacımız kadınlarımızın yaşamlarına küçük de olsa pozitif bir katkı sağlayabilmek ve CHP’nin kendileri ile birlikte olduğunu hissettirebilmektir. Thames Nehri’ni hiç görememiş, maddi durumu elvermeyen ev kadınlarımıza öncelik vereceğimizin bilinmesini istiyoruz.

Tekne gezimize katılmak isteyen çalışan kadın üyelerimiz için de ücretli bilet kontenjanı ayrılmıştır. Bilet fiyatı £10 olup, bilet satın almak isteyenler Nesrin Bell ile irtibata geçebilirler.

Dernek yönetimi olarak bu proje ile Londra’da bir ilki baslatıp, devamını kadın kollarımızın yapacaği faaliyet ve calışmalarla sürdüreceğiz. Bizleri biz yapan, ülkemizin bir cok bölgesinde halen ikinci sınıf insan muamelesi gören kadınlarımızın Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü CHP’ye yakışan şekilde kutlayalım diyoruz.”

CHP İngiltere Dayanışma Derneği, ayrıca 3 Mart saat 13’de Londra Türk Radyosu’nda, Milletvekili Prof. Dr. Hülya Güven’in de katılacağı “Kadın” konulu bir program düzenleyeğini açıkladı.

İLGİLİ YAZI: Dünya ‘Emekçi’ Kadınlar Günü?

840920cookie-checkCHP’liler 8 Mart’ı Thames’de kutlayacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.