CHP’nin Genel Merkezi’ne ateş

CHP’nin Ankara’daki Genel Merkezi önüne bir araç geldi ve aracın içindeki şahıs veya şahıslar havaya ateş açtı. 4-5 el silah sesinin ardından henüz plakası bilenmeyen araç olay yerinden uzaklaştı.

Olay anını CHP’deki güvenlik kameralarının kayıt altına aldığı öğrenilirken, CHP’deki güvenlik önlemleri de sıkılaştırıldı.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin incelemeleri devam ederken, havanın karanlık olması nedeniyle aracın plakasının alınamadığı kaydedildi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN AÇIKLAMA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, siyah renkli bir aracın CHP Genel Merkezi önünden geçerken 5 el ateş etmesine ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, “Amaç göz korkutmak ise hiç kimsenin endişesi olmasın bizim gözümüz korkmaz. Güçlüyüz. Demokrasiyi savunuyoruz. Bunun için bir bedel ödenecekse biz bu bedeli ödemeye hazırız. Seçimlerin yapılmasını engellemeye dönük bir girişim olabilir mi? Belki bu niyetle yapmış olabilirler. Bütün siyasi partilerin bu tür saldırılara ortak karşı çıkması lazım” dedi.

DAVUTOĞLU’NDAN GEÇMİŞ OLSUN

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak CHP Genel Merkezi’ne yönelik saldırıya ilişkin geçmiş olsun dileklerini iletti, sorumluların bulunması için gerekenlerin yapılacağını belirtti. Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre: Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu telefonla aradı. CHP’nin Ankara’daki Genel Merkez binasının önünde akşam saatlerinde kimliği belirsiz saldırganların havaya 5 el ateş etmesi olayına ilişkin geçmiş olsun dileklerini iletti. Davutoğlu, sorumluların bulunması için gerekenlerin yapılacağını belirtti.

1467850cookie-checkCHP’nin Genel Merkezi’ne ateş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.