Church Street’ten dünya kentlerine açıldı…

Premier Car 30 yıllık bir kuruluş ve çalışan 140 şöförün neredeyse yüzde 80’i Türkçe ve Kürtçe konuşan toplum üyesi.

Steve Mclean, Premier Car’daki her aracın en gelişkin bilgisayar sistemiyle takip edildiğini ve müşterilerin büyük bir güvende taşındığını belirtiyor.

“İyi İngilizce bilen sürücüler, son model araçlarla farklı bir hizmet sunuyoruz” diyen Mclean, şimdi citytolove.com ile küresel bir projeye hazırlanıyor.

Bu projeyle internet kullanıcıları 12 dünya kentinde havalimanı transferinden hotele, gezilecek görülecek yerlerden gece yaşamına, sözün kısası kentle ilgili A’dan Z’ye herşeyi citytolove.com’da bulabilecek. Bu kentler arasında Londra, İstanbul, Hong Kong, Roma, New York, Moskova ve Paris de yer alıyor.

Mclean’in çok ciddi bir yatırım yaptığını belirttiği citytolove.com iki dilli olarak hazırlanmış ve kullanıcıları bir tık ile hotellerden restoranlara fiyat ve kalite kıyaslaması da yapabiliyor.

İşadamı ile sohbetimiz dönüp dolaşıp Türkiye’ye geldiğinde Ege ve Akdeniz kıyılarında gitmediği yerin kalmadığını, bu yıl Muş’a gitmeyi planladığını söylüyor…

citytolove.com’da İstanbul’un yer almasından büyük heyecan duyduğunu belirten Mclean şu değerlendirmeyi yapıyor:

“Türkiye Avrupa’nın parlayan yıldızı. Gelişen ekonomisi yabancı yatırımcılar için de pek çok fırsat yaratıyor. citytolove.com ile İstanbul’da gezmek daha kolay olacak artık. Premier Car’daki deneyimlerimizi de İstanbul’a taşıyacağız… Türkiye’ye daha sık gitmek için daha bir nedenimiz daha oldu…”

FOTOĞRAF: Church Street üzerindeki Premier Car’ın sahibi Steve Mclean ve eşi Rana ile meneceri İlker Çamur (ortada)

837490cookie-checkChurch Street’ten dünya kentlerine açıldı…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.