Cim Bom’lular Londra’da Çoşkun Sabah ile sabaha kadar çoştu

International Britannia Otel’de gerçekleştirilen baloya, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Bahadır Kaleli ve eşi Serra Kaleli, İngiliz milletvekilleri Andy Love ve Joan Ryan, Türk politikacılar ile çok sayıda davetli katıldı.

Londra’daki sarı-kırmızılı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği ve sanatçı Coşkun Sabah’ın sahneye çıktığı baloda, Adnan Şenses de davetliler arasında yer aldı.

Galatasaraylı Yönetici Murat Yalçındağ, burada yaptığı konuşmada, yurt dışında yaşayan Galatasaraylı taraftarların gururunu İstanbul’daki çalışmalarıyla pekiştirmeye uğraştıklarını belirterek, ”Sizin başınızın hep dik, göğsünüzün de önde olması için çaba harcıyoruz” dedi.

Başkonsolos Bahadır Kaleli de Galatasaray’ın Türkiye’nin en köklü takımlarından biri olduğunu ifade ederek, ”Birçok konuda önderlik etmiş çok seçkin bir kurum. Galatasaray, her Türk insanının göğsünü kabartan büyük başarılara imza atmıştır. UEFA şampiyonluğu, Türkiye’nin dünyaya tanıtılmasına büyük katkı sağlamıştır. Bu nedenle Galatasaray camiasına şükran borçluyuz. Galatasaray’ın Türkiye’ye yeni sevinçler yaşatacağına eminiz” diye konuştu.

İngiltere Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Mimoğlu ise İngiltere Galatasaray Futbol Akademisi’ni kurmayı ve sarı-kırmızılı takımın lisanslı ürünlerini Londra’ya getirmeyi planladıklarını söyledi.

Galatasaray’ın başarılarıyla Türkiye’yi gururlandırdığını dile getiren Mimoğlu, Galatasaray ruhunu İngiltere’de yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

GECEDEN BAZI FOTOĞRAFLAR:

Galatasaraylı Yönetici Murat Yalçındağ “teşekkür plaketini” İngiltere Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Mimoğlu’dan aldı.

Türkiye’nin Londra Başkonsolosu Bahadır Kaleli, eşi ve Yalçındağ ile…

Londra’da Galatasaraylıların dernekleşmesinde büyük katkıları olan gazeteci Faruk Zabcı kuzeni Mine Zabcı ve yeğenleriyle…

Milletvekili Andy Love, Haringey Belediye Meclis Üyesi Nilgün Canver ile Adnan Şenses birlikte…

Koyu Fenerbahçeli olan Adnan Şenses milletvekili Addy Love ile futbol üzerine şakalaştı.

Londra’da Galatasaraylıların dernekleşmesinde büyük katkıları olan işadamı Ali Matur, Yetişal kardeşlerle

İşadamı Fırat Mayıl eşi ve Hackney Milletvekili Diana Abbot ile…

Mehmet ve Hatice Mida

Editörümüz Faruk Eskioğlu, can dostu rahmetli Ender Erturan ve Mine Zabcı’nın oğulları Can ile…

726730cookie-checkCim Bom’lular Londra’da Çoşkun Sabah ile sabaha kadar çoştu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.