Clapton’da çapraz ateş: 1 ölü

Metropolitan Polis’in verdiği bilgiye göre; Pazartesi’nin ilk saatlerinde Lower Clapton Road’daki Clapton Palace Pavilion “nightclub” çıkışında çapraz ateşe tutulan iki siyahi genç ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.


Yaralılardan birisi aynı gün saat 19.30’da yaşamını yitirirken diğerinin durumunun da ciddiyetini koruduğu belirtildi.


“ZANLI HACKNEY’E DOĞRU KAÇTI”


Polis olay hakkında şu bilgiyi verdi:


“Olayda yaşamını yitiren kurbanın ‘K683 NWV’ plakalı beyaz Vauxhall Frontera aracını gecekulübünün karşısına park ettiği saptandı. Olayda ağır yaralanan diğer genç ise aracın yanında bulundu. Saldırı sırasında yaralı gencin de araçta olduğu sanılıyor. Saldırıyı ateşli silahları kullanan iki ya da daha fazla gencin planlı olarak yaptığı tahmin ediliyor. Gecekulübünün dağılma saatinde meydana gelen olayı pek çok kişinin görmüş olabileceği yine tahminler arasında… Ayrıca olay saatinde Lea Bridge’ten Hackney’e giden 38 numaralı otobüs yolcuları da olayı ya da şüpheli davranışları olan sanıkları görmüş olabilirler”


Olayı gören ve bilenlerin bilgi vermesini isteyen Metropolitan Polis şüphelileri de şöyle tanımladı:
– Şüpheli 1: Siyahi (35) 6’2″ boyunda ve iri yapılı
– Şüpheli 2: Siyahi (20) çok zayıf yapılı 5’7″-5’8″ boyunda, elmacık kemikli, koyu ernkli ve kapşonlu giysisi var. Görgü tanıklarına göre şüpheli 2, araç arkasından ateşe katıldıktan sonra Lea Bridge döneryoldan kuzeye doğru yayan olarak kaçtı….


Polis olay yerinde tanımlanan otomobillerden “Audi A3; gümüş Range Rover; küçük beyaz/gümüş iki kapılı (büyük olasılıkla) VW ve siyah 4×4 Jeep-stil araç ya da MPV” hakkında da soruşturma yürüttüğünü ve bilgiye ihtiyacı olduğunu belirtti.


West Hendon’danrPolis Müfettişi DI Paul Gapper’in olayı soruşturduğu ve görgü tanıklarının 020 8733 4704 ya da  0800 555 111’a  telefon etmeleri istendi.

786670cookie-checkClapton’da çapraz ateş: 1 ölü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.