CML Cargo ve CML Steel hizmet çıtasını yükseltti

İngiltere, Türkiye ve Batı Avrupa ülkelerine taşımacılık hizmeti veren CML Cargo ile inşaat sektöründe faaliyet gösteren CML Steel, Londra’nın Edmonton bölgesindeki geniş yeni mekanında hizmete girdi.

Cemil Acıkan ve Cemil Öktem’in işletmeciliğinde “10 Commercial Road Ednomton N18 1TP” adresinde hizmet veren her iki firmanın açılışına farklı sektörlerde faaliyet gösteren firma temsilcileri ile yerel yönetimlerdeki siyasetçiler katıldı.

Geçen Cumartesi günkü törende açılış kurdelasını firma yöneticileri ile birlikte, Enfield Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Özaydın, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çetinkaya ve konuk işadamları, “hayırlı olsun” dilekleriyle kesti.

Londra’da yaşayan Türkiye ve Kıbrıs kökenli vatandaşların daha rahat ulaşımını sağlamak için yeni hizmet binasını tercih ettiklerini belirten firma yöneticileri, her iki alanda da kaliteli servis sunmayı prensip edindiklerini belirttiler.

KARGO 8 YILDIR, ÇÇELİK 1.5 YILDIR HİZMETTE

CML Cargo ve CML Steel’in direktörlerinden Cemil Acıkan, CML Cargo’nun sekiz yıldan beri İngiltere, Türkiye ve Avrupa ülkeleri hattında hizmet sunduğunu vurgulayarak, “CML Kargo 8 yıl evvel başlarken Türk halkının memleketteki yakınlarına kullanmadıkları eşyaları bir tür yardım şeklinde göndermeleriyle başladı. Bu çalışma zamanla komple taşınan kesin dönüş yapan vatandaşlarımıza kadar gitti. Dolayısıyla biz şimdi İngiltere’den Türkiye’ye kesin dönüş yapmak isteyen bir vatandaşımız olduğunda evine giriyoruz, eşyalarını paketliyoruz, İngiltere’deki gümrük işlemlerini kendi adlarına yapıp olduğu gibi Türkiye’deki evine teslim ediyoruz” dedi.

“Yine aynı şekilde son yıllara damgasını vuran özellikle Ankara Anlaşması kapsamında Türkiye’den İngiltere’ye gelen vatandaşlarımızın da yine aynı şekilde evlerinden alıp, buradaki evlerinede montajına kadar getirip teslim ediyoruz” diyen Acıkan şöyle devam etti:

“Bunun yanında yakın zamanda başladığımız yeni hizmetimiz, İngiltere ile Batı Avrupa ülkelerine taşıma yapmaya başladık. Aynı şekilde, Türkiye’den de bu ülkelere eşya taşımakisteyen vatandaşlarımızın bu ihtiyacını karşılıyoruz…”

Acıkan bir buçuk yıl önce kurulan CML Steel hakkında da şöyle konuştu:

“CML Steel olarak da mühendislik altyapısından geldiğim için iki yıl önce kendisi de mühendis olan kayın biraderim Cemil Öktem ile beraber başladığımız çelik kontükrisiyon alanında, İngiltere’de sıkça kullanılan kalın demirlerin imalatı için atölye açtık. Daha önce Harlow’da başladığımız bu işi şimdi de Londra’nın Edmonton bölgesine taşıyarak resmi açılışımızı yapmış olduk. Şu anda bir çok inşaatçı loft ve site extention gibi projelerde ve ayrıca, temelden inşa edilen projelerde hizmet veriyoruz…”

CML Cargo ve CML Steel, Kuzey Londra’nın Edmonton bölgesinde, “10 Commercial Road, London N8 1TP” adresinde servis verecek. Firmaya, [email protected] email adresinden veya 07342000044 numaralı telefondan ulaşmak mümkün olacak. Firmaların internet adresleri ise şöyle: www.cmlcargo.com ve www.cmlsteel.com.

CML’nin patronları Cemil Acıkan ve Cemil Öktem ile belediye meclis üyeleri ve işadamları birlikte kurdele keserken
Cemil Acıkan
Cemil Acıkan ve Cemil Öktem
2343840cookie-checkCML Cargo ve CML Steel hizmet çıtasını yükseltti

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.