Cumhurbaşkanı fetva verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri’de Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’ın oğlu Hakan ile Aslı Elitaş’ın düğününe ve nikah törenine katıldı. Düğün törenine Erdoğan’ın “Yıllarca milletimizi kısırlaştırdılar” sözü damgasını vurdu.

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş’ın oğlu Hakan’ın Kayseri Filamingo tesislerindeki nikah törenine, önce Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, daha sonra da KTO gecesine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlar birlikte geldiler.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’in kıydığı nikah töreninde şahitliği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu ile eşi Sare Davutoğlu yaptı.

“YILLARCA KISIRLAŞTIRDILAR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan evlilik cüzdanını gelin Aslı Elitaş’a verirken, “Milletimizi yıllarca kısırlaştırdılar. Neslimizin artması lazım” dedi. Her nikahta yaptığı gibi genç çifte 3 çocuk önerisinde bulunan Erdoğan “Ama bazıları 5 çocuk öneriyor. Üç çocuk dengedir, 4 çocuk berekettir, ondan sonrası Allah kerimdir’ diye konuştu. Erdoğan daha sonra Başbakan Davutoğlu ve bakanlarla birlikte yemeğe geçti. (Sözcü)

1476440cookie-checkCumhurbaşkanı fetva verdi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.