Dağ Filmleri Festivali filmlerinizi bekliyor

Yarışmaya katılacak filmlerin 9 Kasım 2007 Cuma tarihine kadar merkezi Beşiktaş’ta bulunan Dönence Yapım’a teslim edilmesi gerekiyor. Finale kalan yapımlar, 18 Kasım 2007 Cuma günü www.dagfilmfest.org adresinde duyurulacak.  

Yarışmaya dağ, doğa veya onun parçası olan unsurlarla ilgili çekilmiş filmler katılabilecek. Yarışmanın amacı, bugüne kadar ülkemizde çekilen filmleri ortaya çıkararak, doğa filmleri hafızasını oluşturarak genç kuşakları bu alanda yeni yapımlar üretmeye teşvik etmek. Yarışma için son başvuru tarihi 9 Kasım 2007 Cuma akşamı olarak belirlendi. Filmler, dağcı ve yönetmen Uçman Sungur’un başkanlığındaki Cihan Zarakol, Ersin Alok, Gülsen Tuncer, Barış Bidav, Murat Yılmaz’dan oluşan jüri tarafından değerlendirilecek.  

Jürinin yapacağı değerlendirmenin ardından finale kalan yapımlar, 18 Kasım 2007 Cuma günü www.dagfilmfest.org adresinden açıklanacak. Finale kalan tüm eserler 3 – 9 Aralık 2007 tarihleri arasında düzenlenecek, 3. Dağ Filmleri Festivali’nde gösterilecek. Yarışmada dereceye giren yapımlar ise festival sırasında yapılacak ödül töreninde açıklanacak. Dereceye giren filmler de İz TV’de gösterime girecek.  

Bilgi için: Murat YILMAZ – Festival Koordinatörü – 0544 376 01 05

[email protected] 

1160630cookie-checkDağ Filmleri Festivali filmlerinizi bekliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.