Damat kıyağı kısa sürdü…

Bir süredir sahipleri başka yerde olan lüks malikâneye, “Burası dedemden bana kaldı, gelin sizde oturun” diyen 18’lik çapkın hırsız, anne ve babasının göz yummasıyla karı koca hayatı yaşamaya başladığı kızın yatağında polis tarafından baskınla ele geçti.

Todd Bluvelt adlı bir işsiz gücsüz delikanlı, 15’lik sevgilisine, New York Eyaleti’nin kuzeyindeki zengin mahallelerden birinde sahipsiz kalan köşkü gösterip, “Bak, burası bizim gelecekte aşk yuvamız olacak, mini mini çocuklarımız doğacak, hep beraber mutlu olacağız” gibi aşk sözleri söyleyerek aldattı. Kızla evde baş başa yalnız kalamayacağı belli olunca, kızın babasına gidip “Haydi siz de gelin yerleşin” dedi.

Bunun üzerine yağlı kapıya yamanacaklarını düşünen aile damadın bu teklifine evet diye karşılık verdi. Ancak durumdan kuşkulanan komşuların ihbarıyla bu sahte mutluluk tablosu kısa sürdü. Todd polis tarafından 15 yaşındaki bir kızı iğfal etmek, hırsızlık ve ev işgali suçlarından tutuklanırken kızın anne babası sadece hukuk davasıyla karşı karşıya bırakıldı.

1529590cookie-checkDamat kıyağı kısa sürdü…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.