Daum umutlandı

Daum, basın toplantısında, ”İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından bu futbolla şampiyonluğun zor olduğunu söylemiştiniz. Bugün galibiyetin ardından şampiyonluğa inanıyor musunuz?” şeklindeki soruya, ”Kalan 9 maçımızda bugünkü sonucu alırsak şampiyon oluruz” yanıtını verdi.

Antalyaspor’u 1-0 yendikleri maçın öncesinde çok zor bir durumda olduklarını ifade eden Daum, şöyle konuştu:

”Maçın bütününe baktığımızda, galibiyeti hak eden taraf bizdik. Daha fazla topa sahip olduk. En önemlisi de kalemizi gole kapalı tuttuk. Zor bir dönem yaşamıştık. Takımın bugün verdiği cevap, bugün gösterdiği performans, konsantrasyon çok sevindirici. Bizim için iyi bir çıkış oldu. Bu bir başlangıç olsun. İleri ki maçlarda galibiyetlerin devamını isteyeceğiz”

Forvet oyuncularının gol yollarındaki formsuzluğuyla ilgili bir soru üzerine Daum, Semih ve Güiza’yı savunarak, ”Forvet oyuncularımız bugün parlamak için oynamadılar, takımın başarısı için mücadele ettiler” dedi.

ÖZDİLEK: PUAN ALMAK İSTEDİK

Öte yandan Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Turkcell Süper Lig’de Fenerbahçe’ye 1-0 yenildikleri mücadelede, rakiplerinin son dönemde yaşadığı sıkıntılardan faydalanıp puan veya puanlar almak istediklerini ancak bunda başarılı olamadıklarını ifade etti.

Özdilek maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, her iki takım adına da çok üretken bir maç olmadığını, ancak mücadelenin yüksek olduğunu kaydederek, ”Her iki takım da daha çok orta alan mücadelesiyle oyunu dengede tutmaya çalıştı. Gol atanın bitireceği bir müsabakaydı. Fenerbahçe golü buldu ve 3 puanı aldı” diye konuştu.

Mağlubiyetin ardından konuşmanın kolay olmadığını kaydeden Özdilek, şunları söyledi:

”Yediğimiz gole kadar oyunu iyi kontrol ettik. Gol aramaya başladığımız bir anda kontrataktan gol yedik. Topa sahipken 1-0 mağlup duruma düştük. Bu bizim moralimizi bozdu. İkinci yarıda üretkenliğimiz devam etti. Ama tabii ki topu kaleye atamadığımız sürece puan alamıyorsunuz. Oyuncularımın arzu ve isteğinden memnunum. Fenerbahçe’ye karşı oynamak, mücadele etmek kolay değil.”

726920cookie-checkDaum umutlandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.