DAY MER bu kez Öykü Arın için seferber oldu…

DAY MER, küçük Öykü Arın’a uygun ilik için başlatılan kampanyaya destek vererek 27 Ocak Pazar günü tükürük örneği topladı. Kampanyaya katılan 100’e yakın toplum üyesi test öncesi dişlerini fırçalayarak örnek verdi.

DAY MER pazar günü saat 11’de “22 Moorefield, Tottenham N17 6PY” adresindeki Londra Toplum Merkezi’nde düzenlenecek kahvaltı sonrası saat 12-18 arasında küçük Öykü Arın için tükürük örneklerini topladı.

DAY MER’den Feyzullan Cinpolat şunları söyledi:

“Geçen kasım lösemi hastalığının bir türü teşhisi konulan 3 buçuk yaşındaki Öykü Arın’a bir buçuk ay içinde uygun ilik bulunması gerekiyor. Bu kapsamda Londra’da da Türk Eğitim Birliği ve gönüllülerin katılımıyla 19 Ocak Cumartesi ve 20 Ocak Pazar günleri Britanya Alevi Federasyonu’nda (BAF) Kök Hücre Bağış Kampanyası düzenlendi. Kampanyaya toplumdaki diğer göçmen dernekleri kurumsal olarak da destek verdi.

2019 yılının ilk kahvaltılı Üye toplantısı, Londra Toplum Merkezi’nde gerçekleşti. Kahvaltıda İngiltere ve Türkiye’deki güncel gelişmeler ile önümüzdeki dönem gerçekleştireceğimiz etkinliklere ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Kahvaltı sonrası 3.5 yaşındaki lösemi hastası Öykü Arin için başlatılan Kök Hücre Bağışı kampanyası hakkında bilgilendirme yapılarak donör olmak isteyenlerden tükürük örneği alındı. Katılımdan memnunuz. Duyarlı üyelerimiz ve topluma teşekkür ediyoruz”

DAY MER’İN ETKİNLİKLERİ

Kahvaltı sonrasında DAY MER Yönetim Kurulu Üyesi Arif Bektaş, İngiltere gündeminin ilk sırasındaki Brexit süreciyle ilgili bilgilendirme yaptı. Bektaş, “Brexit sürecinde çalışan ve işçilerle ilgili hiçbir şey konuşulmamasından iki emperyalist bloğun çıkar anlaşması kaygısında olduğunu görüyoruz. Brexit sürecinde ana muhalefetteki İşçi Partisi’nin net çözüm önerileri getirememesi de kafaları karıştırmaktadır.  Bizi ilgilendiren emekçilerin konumu ve çıkarlarıdır” dedi.

Bektaş, katılımcıları DAY MER’in çıkardığı Gerçek Gazetesi’ne üye olmasını isteyerek, SPOT Konferansı ve Mart ayı etkinlikleri konusunda bilgi verdi.

DAY MER Sözcüsü Ahmet Sezgin de DAY MER’in 30 yıllık bir göçmen örgütü olduğunu belirterek “Topluma yönelik hizmetlerimizi kendi öz gücümüzle yapmaya çalışıyoruz. Hizmetlerimizin kesintiye uğramaması için her iki yılda bir bağış kampanyası düzenliyoruz. Ocak ve Şubat aylarında sürecek olan bu kampanyamıza, mücadelemizde bizimle olan dostlarımızı ve üyelerimizi destek vermeye çağırıyoruz” diye konuştu.

DAY MER, küçük Öykü Arın’a uygun ilik için başlatılan kampanyaya destek verdi…
DAY MER’den Feyzullan Cinpolat tükürük örneği vermeden önce dişlerini fırçalarken
DAY MER Yönetim Kurulu Üyesi Arif Bektaş Brexit sürecinde “GBizi yalnızca emekçilerin çıkarları ilgilendirir” dedi.
DAY MER Sözcüsü Ahmet Sezgin, toplumu DAY MER’in kampanyasına katılmaya çağırdı
DAY MER’in kahvaltı ve kök hücre kampanyasına katılım yoğundu…

 

2267030cookie-checkDAY MER bu kez Öykü Arın için seferber oldu…

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.