Day-Mer Festivali 7 Haziran-6 Temmuz arası

Festival; çocuk şenliği, kadın korosu dinletisi, gençlik şenliği, panel, tiyatro, söyleşi ve 7 Temmuz Pazar günü gerçekleşecek olan Park Festivali etkinliklerini içeriyor.

Day – Mer Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Şahbaz, festivalin 7 Haziran Çarşamba günü saat 18.30’da Tottenham Toplum Merkezi’nde verilecek resepsiyonla başlayacağını duyurdu. Her yıl Day-Mer festivalinin mevcut sosyal konular ve etkink toplumlar için iyi platform haline geldiğini ifade eden Şahbaz, festivalin aynı zamanda toplumlara içerik bakımdan da güçlü mesajlar verdiğini kaydetti. Şahbaz, festivalin 6 Temmuz Pazar günü Clissold Park’ta düzenlenecek dev park festivali ile son bulacağını belirtti.

Day-Mer sözcüsü Ahmet Sezgin de, “Bildiğiniz gibi Day-Mer Kültür ve Sanat Festivali, Hackney’de en uzun soluklu festival olma özelliğini taşımaktadır. Festivalimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da, toplumumuzun ihtiyaçları ve sorunlarına yönelik, göçmen ve yerli halkların birlikteliğini çözüm olarak gören bir içerikte gerçekleşecektir” dedi.

851120cookie-checkDay-Mer Festivali 7 Haziran-6 Temmuz arası

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.