Day-Mer Gençlik Kampı’na çağrı

Day-Mer Gençlik’ten yapılan açıklamada, “Kampa daha önce katılmayanlar için kampımızın; eğitim, eğlence, birlik ve arkadaşlık içerisinde geçtiğini söyleyebiliriz. Gençler kampımıza katılarak yeteneklerini ve becerilerini geliştiriyor, yeni arkadaşlıklar kurarak birlik ve beraberlik ortamında kamp hayatını 7 gün boyunca paylaşıyorlar” denildi.
“Day-Mer gençlik kamplarını özel kılan neden, aynı talepleri olan tüm gençlerin biraraya gelip, değişik kültürel aktivitelerle, spor turnuvalarıyla, eğlence parklarına yapılan gezilerle kaynaşabilmeleri, gençlerin gündeminde olan konuları ele alan toplantılarla tartışabilmeleridir” denilen açıklamada İngiltere’deki krizin yarattığı işsizliğin en çok gençleri etkilediği vurgulanarak gençlerin birlik ve dayanışmasının sorunları aşmada sinerji yaratacağı belirtildi.

KAMP AKTİVİTELER
Kamp boyunca yapılacak aktiviteler de şöyle aktarıldı:
– Kamp TV: Gruptaki arkadaşlar günlük kısa filmlerin çekilmesi ve kampın önemli anlarını kaydedilmesi.
– Kamp Gazetesi: Kamp boyunca günlük eğlenceli ve bilgilendirici haberler yazılması ve günlük kamp gazetesinin çıkarılması.
– Müzik ve Dans Grupları: Solo, rap, koro, halk oyunları ve salsa çalışması
– Tiyatro: Türkçe ve İngilizce oyunlar Arts: Çizimde yetenekli olanların katıldığı ve kamp sonunda birlikte yapılan pankartlar
– Spor Turnuvaları: Futbol, voleybol, masa tenisi gibi spor alanlarında turnuvaların düzenlenmesi
– Gece Etkinlikleri: Gençler tarafından hazırlanan çeşitli sahne performansları ve Kamp TV kısa film gösterimleri.
– Bilgi ve yetenek yarışmaları…
Kampla ilgili ayrıntılı bilgi; “Howard Road, London N16 8PU” adresindeki Day Mer ile “22 Moorefield Road, London N17 6PY” adresindeki Londra Toplum Merkezi’nden ya da Oktay Cinpolat ve Sevgi Taş’tan (020 7275 8440) alınabilecek…

847210cookie-checkDay-Mer Gençlik Kampı’na çağrı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.