Day-Mer Gençlik kampına sayılı gün

Day-Mer Gençlik Komisyonu’nun açıklaması aynen şöyle:

Neden Kamp düzenliyoruz?
Son yıllarda biz gençlerin yüz yüze kaldığı sorunlar gün geçtikçe artmakta. 2007 yılında İşçi Partisi iktidardayken başlayan ve koalisyon hükümetinin daha arttırarak devam ettirdiği saldırılar, gençlerin hayatını iyice zorlaştırıyor ve geleceğini karartıyor. Üniversite harçlarının yükseltilmesi, kamu sektöründeki kesintiler ve işsizliğin artması, öğrenci ve işçi gençlerin durumunu dahada zorlaştırıyor. Koalisyon hükümetinin yürüttüğü politikalara muhalif gençler yeri geldi üniversite binalarını işgal etti, yeri geldi sokaklarda haklarını aradı. 2010-11 yıllarında öğrenci protestoları ve üniversite işgalleri, 2011 Ağustosu’nda gerçekleşen gençlik ayaklanması, gençlerin kendi gelecekleri için kaygılanmalarının ve yaşam standartlarından memnun olmadıklarının en önemli göstergelerinden bazıları.

Biz Day-Mer Gençleri bu sorunlara karşı Londra’daki yaşayan gençliğin önemini, birlikteliğini, gücünü ve yeteneklerini göstermek için bir çok farklı faaliyetlerin yanı sıra, kamplarda düzenliyoruz. Bizlere olanak verildiği takdirde, istediğimiz herşeyi başarabileceğimizin kanaatindeyiz. Biz bu olanağı her sene düzenlediğimiz, ve bu sene Güney Galler’de düzenleyeceğimiz bir kampla sunacağız.

Nerde ve Ne Zaman?
Day-Mer Gençlik kampımız bu sene 5 ve 13 Nisan tarihleri arasında Güney Galler – Goytre’de gerçekleşecek. Kampımız, herşey dahil, (gidiş geliş, konaklama, gezi ve yemek) £170 olacaktır.

Kampda Bizileri Neler Bekliyor?

21 yılın vermiş olduğu gururla kampımızda gelenekselleşmiş kamp ateşinin yanı sıra drama, halk oyunları, resim, müzik, kamp gazetesi ve kamp TV gibi kültürel ve sanatsal atölyeler yer alacak. Bu atölye çalışmalarıyla gençler yeteneklerini geliştirme olanağını bulup, kamp sonunda bunları aksam programlarında sergileme şansını elde edecekler. Ayrıca kamp sürecinde geziler, futbol, voleybol gibi sportif faaliyetler de yer alacak. Yanı sıra gençliğin gündemindeki çeşitli konular üzerine gerçekleştireceğimiz toplantılarla bilgilerimizi paylaşma ve neler yapabileceğimizi tartışma olanağınıda bulacağız. Kampa katılan bir çok genç arkadaşımız kampta aktiviteler sayesinde yeteneklerini keşfetme ve geliştirme fırsatı bulduklarını, ilk defa sahneye çıktıklarını, diğer genç arkadaşlarıyla birlikte yemekten, temizliğine birçok işi birlikte yapmanın, paylaşmanın anlamını öğrendiklerini ve yeni arkadaşlıklar edindiklerini belirtmektedir.

Kampa cok az bir süre kaldığından ve yoğun talepten dolayı, eğer sizde katılmak isterseniz yerinizi bir an önce ayırtın. İletişim ve bilgi için 020 7275 8440 numarasından, yada [email protected] email adresinden bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca www.daymeryouth.org ve www.facebook.com’ daki Day-Mer Youth sayfasından da kampımız hakkında daha fazla bilgi edinebilir, kayıt olabilir ve bize ulaşabilirsiniz.

850690cookie-checkDay-Mer Gençlik kampına sayılı gün

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.