DAY-MER’den Forma çağrı

”Former Library, Howard Road London N16 8PR” adresindeki DAY-MER’in çağrısı şöyle;

 

“Değerli arkadaşlar bildiğiniz gibi bu yıl 3. yapılacak olan Avrupa Sosyal Forum’u (ASF) 14-17 Eylül tarihleri arasında Londra’da gerçekleşecektir.  Sendikaların ağırlığını koyduğu Londra’daki organizasyonda küresel karşıtları, anarşistler, çevreciler ve sivil toplum örgütleri yer alıyor. Yüzlerce seminer ve workshopun yer alacağı Avrupa Sosyal Forum’u Alexandra Palace’da gerçekleşecek.  

 

Türk-Kürt Toplumu Dayanışma Merkezi (Day-Mer) Forum’un Londra’da örgütlenmesinde başından beri yer alıyor.  ASF’da Day-Mer’den konuşmacıların katılacağı bir dizi toplantılarda yer alacak.ASF’un son günü 17 Ekim’de ise savaş karşıtı büyük bir yürüyüşle sona erecektir.

 

Day-Mer adına konuşmacıların da yer alacağı  Avrupa Sosyal Formu’na, toplantılarımıza ve son gün yapılacak savaş karşıtı yürüyüşe tüm herkesi katılmaya çağırıyoruz.

 

Ayrıca 15 Ekim Cuma günü, saat 19-22 arası, Day-Mer’in karşısında bulunan Milton Gardens Hall’da, ‘Sosyal Hareketler ve Avrupa Sosyal Forumu’  adlı bir toplantı gerçekleşecektir.  Toplantımıza konuklarımız Türkiye’den Aydın Çubukзu (Yazar, gazeteci), Sabri Topcu (TЬMTİS Başkanı), Güven Gerçek (KESK MYK ьyesi) ve Almanya’da Hüseyin Avgan (DİDF Başkanı) katılacaktır.  Tüm dostlarımızı yapılacak olan toplantımıza davet ediyoruz.”

1094770cookie-checkDAY-MER’den Forma çağrı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.