DAY MER’den Öykü Arin’e umut olmaya davet

DAY MER, küçük Öykü Arın’a bir uygun ilik için başlatılan kampanyaya destek için üyeleri ve toplumu 27 Ocak Pazar günü tükürük örneği vermeye çağırdı.

DAY MER’den yapılan açıklamada 27 Ocak Pazar günü saat 11’de “22 Moorefield, Tottenham N17 6PY” adresindeki Londra Toplum Merkezi’nde düzenlenecek kahvaltı sonrası saat 12-18 arasında küçük Öykü Arın için tükürük örneklerinin toplanacağı duyuruldu.

DAY MER açıklaması aynen şöyle:

“Geçen kasım lösemi hastalığının bir türü teşhisi konulan 3 buçuk yaşındaki Öykü Arın’a bir buçuk ay içinde uygun ilik bulunması gerekiyor. Bu kapsamda Londra’da da Türk Eğitim Birliği ve gönüllülerin katılımıyla 19 Ocak Cumartesi ve 20 Ocak Pazar günleri Britanya Alevi Federasyonu’nda (BAF) Kök Hücre Bağış Kampanyası düzenlendi. Kampanyaya toplumdaki diğer göçmen dernekleri kurumsal olarak da destek verdi.

2019 yılının ilk kahvaltılı Üye toplantısı, 27 Ocak Pazar günü saat 11.00’de Londra Toplum Merkezi’nde gerçekleşecektir. Kahvaltıda İngiltere ve Türkiye’deki güncel gelişmeler ile önümüzdeki dönem gerçekleştireceğimiz etkinliklere ilişkin bilgilendirme yapılacaktır.

Kahvaltı sonrası 3.5 yaşındaki lösemi hastası Öykü Arin için başlatılan Kök Hücre Bağışı kampanyası hakkında bilgilendirme yapılarak donör olmak isteyenlerden tükürük örneği alınacaktır.”

Geçen hafta da Londra’da da Türk Eğitim Birliği ve gönüllülerin katılımıyla Britanya Alevi Federasyonu’nda küçük Öykü Arın için kampanya düzenlenmişti.

2265780cookie-checkDAY MER’den Öykü Arin’e umut olmaya davet

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.