DAY MER’den “Yolunuzu Seçerken” etkinliği

DAY MER gençlere kariyer yolunda kararlarına yardımcı olmak için “Yolunuzu Seçerken” etkinliği düzenliyor. “22 Moorefield Road, London N17 6PY” adresindeki Londra Toplum Merkezi’nde 2 Aralık Pazar günü, 15.00-17.00 arasında yapılacak etkinliğe katılım ücretsiz olacak.

DAY MER’den yapılan açıklama aynen şöyle:

“Çocuğunuz kolejde veya üniversitede hangi bölümü seçeceğini bilmiyor mu? Veya okuyacağı bölümünden sonra hangi alanda iş bulabilirim sorusuna cevap mı arıyor? Yada apprenticeships yani meslek kursları ile ilgili detaylı bilgi edinmek mi istiyor? Üniversitede okuyacağı bölüm için sixth form yada kolejde hangi kursları yapması gerektiğini karar veremiyor mu?

Tüm bu sorulara cevap arıyorsanız, Day-Mer Gençliğin organize ettiği bu etkinliğe katılmanız yeterli. Öğretmen, doktor, mimar, mühendis, gazeteci, akademisyen ve daha bir çok meslekten profesyonellerin katılacağı, ‘Choosing Your Path’ etkinliğimize tüm genç arkadaşlarımızı bekliyoruz.

İngiltere’de üniversite bitirmiş, yada master yapmış, ve çalışan ve Türkçe konuşan profesyonellere hem gençler hemde aileler, birebir soru sorabilme fırsatını yakalamış olacaklar. Choosing your pathway yani Kendi Yolunu Seçerken etkinliğimizi 2 Aralık Pazar günü, 15.00-17.00 arası, Londra Toplum Merkezi 22 Moorefield Road, London N17 6PY adresinde gerçekleşecektir. Etkinliğe giriş ücretsizdir. Daha fazla bilgi için telefon, email yada facebook üzerinden bize ulaşabilirsiniz: 020 72758440, [email protected], www.daymer.org, www.facebook.com/daymeryouth”

2249650cookie-checkDAY MER’den “Yolunuzu Seçerken” etkinliği

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.