Denizli bir yıl daha BJK’de

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, bugün yapılan görüşmede Mustafa Denizli ile her konuda mutabık kalındığı ve sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığı kaydedilerek, şu ifadelere yer verildi:

”Kariyeri ve kalitesi herkes tarafından malum olan teknik direktörümüz Mustafa Denizli ile bugünkü görüşmemizde parasal konular hiç konuşulmamış, hocamız, yönetim kurulumuzun takdir ettiği ücretin kendisi tarafından kabul edileceğini özellikle ifade etmiştir. Mustafa Denizli ile 1 yıl daha birlikte olmaktan duyduğumuz memnuniyeti, mutlululuğu ve kendisi ile daha büyük başarılara yürüyeceğimize olan inancımızı kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.”

Açıklamada ayrıca, ilk görüşmede teknik direktör Mustafa Denizli’nin yorgunluğunu dile getirmesi ve bir süre dinlenmek istemesinin, medyada yanlış yorumlara yol açtığına da değinildi.

FRANK RİJKAARD GALATASARAY’DA

Öte yandan Galatasaray Kulübü de, Bülent Korkmaz ile yollarını ayırmasının ardından teknik direktörlük için Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard ile anlaştı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, ”Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı teknik direktörülüğüne Frank Rijkaard getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz” denildi.

724220cookie-checkDenizli bir yıl daha BJK’de

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.