Dersinin galibi Beşiktaş

İlk yarı

Kontrollü başlayan derbi mücadelesinde ilk etkili pozisyonları bulan Beşiktaş oldu. Hem sağdan, hem soldan etkili kanat organizasyonları yapan siyah-beyazlı takım, 8. dakikada Serdar Özkan ile ilk önemli pozisyonu bulurken, bu oyuncu etkili vuruş yapamayarak takımını öne geçirmeyi sağlayamadı. İlerleyen dakikalarda rakibinin temposuz oyununa ayak uyduran Beşiktaş, kalesinde tehlikeler yaşamaya başladı. İlk bölümdeki baskılı oyununu sürdüremeyen Beşiktaş, kalesinde tehlikeli pozisyonlar verirken, hücumda ise istediğine ulaşamadı.
Mehmet Topuz ile ilk dakikada kaleyi yoklayan Fenerbahçe, savunmada dikkatli oynayarak rakip kalede gol aradı. Rakibin yüklendiği dakikalarda kalesinde tehlikeler yaşayan konuk ekip, hücumda da istediği gibi çoğalamadı. Kalesinde yaşadığı tehlikelerin ardından tempoyu tamamıyla düşüren konuk ekip, pozisyonlar üretmek için yüklenmeye başladı. Özellikle Gökhan ile etkili olan sarı-lacivertli oyuncular, 19. dakikada bu oyuncunun İbrahim Üzülmez’in müdahalesi sonrası yerde kalınca penaltı itirazında bulundular. Rakibinin ilk bölümdeki hücum iştahını yokeden Fenerbahçe, sağdan ve soldan topu ceza alanına taşıyarak etkili noktalarda kullanmaya çalıştı. İlk 10 dakikalık bölümden sonra oyunun kontrolüne elinde bulunduran Fenerbahçe, son dakika içinde Alex ile kullandığı serbest vuruşta top üst direkten dönünce gole ulaşamadı.
4. dakikada Serdar Özkan’ın sağdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanında topla buluşan Bobo’nun kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta gitti.
8. dakikada Ekrem’in soldan yerden ortasında ceza alanında Yusuf ve Bobo’yu geçen topu altıpasın önünde kontrol eden Serdar Özkan, dönerek yerden sert vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.
16. dakikada Dos Santos ile paslaşan Gökhan, ceza alanında sol çaprazda İbrahim Toraman’ı geçtikten sonra sert vurdu, ancak meşin yuvarlak farklı bir biçimde auta çıktı.
18. dakikada Alex’in sağdan kullandığı köşe atışında, ceza alanı dışında sol çaprazda topla buluşan Carlos’un sert şutunda, meşin yuvarlak üstten az farkla auta gitti.
27. dakikada İbrahim Üzülmez’in sol çaprazdan ortasında Bobo, meşin yuvarlağı kötü bir kafa vuruşuyla auta gönderdi.
29. dakikada Mehmet Topuz’un arapasında ceza alanında topla buluşan Alex, etkisiz bir vuruş yapınca kaleci Rüştü meşin yuvarlağı yatarak kontrol etti.
32. dakikada Roberto Carlos’un yaklaşık 40 metreden sert şutunda, Rüştü meşin yuvarlağı güçlükle çelebildi. Ceza alanında sol çaprazda topu kontrol eden Dos Santos’un vuruşunda, Rüştü bu sefer meşin yuvarlağı kontrol etti.
45 artı 1. dakikada Alex’in ceza alanı önünden kullandığı serbest vuruşta, kaleci Rüştü’nün müdahale ettiği top üst direğe çarparak oyun alanına döndü. Daha sonra Kazım’ın vuruşunda, Rüştü meşin yuvarlağa sahip oldu ve derbi mücadelesinin ilk yarısı 0-0’lık skorla tamamlandı.

ikinci yarı

İkinci yarının başında iki ekip de hücumda biraz daha kendini hissettirmeye çalıştı. Kanat organizasyonlarda derbi mücadelesinde başarılı olan Beşiktaş, bu anlayışla aradığı golü buldu. Soldan başarılı bindirmeler yapan İbrahim Üzülmez’in 54. dakikada güzel ortasında takım arkadaşına adeta nazire yapan Fink, çok güzel bir vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve Beşiktaş 1-0 öne geçti. 1-0’lık skorun ardından yine soldan yüklenen siyah-beyazlı ekip, Tello-Bobo paslaşmasında son olarak Brezilyalı oyuncunun ayağından 57. dakikada farkı 2’ye (2-0) çıkarmasını bildi. Evsahibi ekip, 2. golün ardından oyunun temposunu düşürmeye çalıştı. Savunmada tamamıyla kapanan Beşiktaş, üstüne gelen rakibin savunmanın arkasında bıraktığı boşluklarını iyi değerlendirdi ve 83. dakikada Uğur’un golüyle 3-0 öne geçti.
İlk yarıya oranla daha fazla rakibin üstüne giden Fenerbahçe, savunmasında açıklar verince 4 dakika içinde bir anda 2-0 geriye düştü. Zaman zaman konsantrasyon eksikliği yaşayan, özellikle Emre’nin hareketleriyle motivasyonu düşen sarı-lacivertli ekip, Fink ve Bobo’nun gollerine engel olamayınca 2-0 geriye düştü. Lig lideri, gol için yüklenmeye başladı. Teknik direktör Daum, Semih’i de oyuna sürerek hücumda direnci artırmaya çalıştı. Ancak 75. dakikada Kazım’ın kırmızı kart görerek takımını yalnız bırakmasıyla Fenerbahçe bunda da başarılı olamadı. Oyun disiplinin tamamıyla kopan Fenerbahçe, 83. dakikada bu sefer Uğur’un golüne engel olamadı ve 3-0 geriye düştü.
46. dakikada Bobo’nun savunmanın arkasına bıraktığı topla buluşan Ekrem, sol çaprazdan ceza alanına girdiği anda yerden sert vurdu, Volkan ilk hamlede çeldiği meşin yuvarlağı daha sonra kontrol etti.
54. dakikada İbrahim Üzülmez, solda rakibini geçtikten sonra güzel bir orta yaptı. Ceza yayı içinde topla buluşan Fink, çok güzel bir vuruşla sert bir biçimde meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.
57. dakikada soldan gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı önünde Tello, meşin yuvarlağı ceza alanındaki Bobo’ya bıraktı. Brezilyalı oyuncu, rakibinin müdahalesine karşın dönerek sert vurdu ve meşin yuvarlağı bir kez daha takımı adına filelere göndererek farkı 2’ye çıkardı: 2-0
70. dakikada Ekrem’in soldan ortasında ceza alanında bomboş pozisyonda Uğur, topa dokunamadı ve meşin yuvarlak taca gitti.
83. dakikada İbrahim Üzülmez, bir kez daha sahneye çıktı. Bu oyuncu, soldan ceza alanına indiği anda topu ceza alanındaki Uğur’a bıraktı. Uğur’un bekletmeden vuruşunda, kaleci Volkan’ın ayaklarına çarpan meşin yuvarlak filelere gitti: 3-0.
Beşiktaş, karşılaşmayı da 3-0 kazanarak son haftalarda yakaladığı galibiyet serisini sürdürdü.

ROBERTO CARLOS ”DALYA” DEDİ

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Beşiktaş derbisinde 11 kişilik kadroda yer alarak, sarı-lacivertli forma altında resmi maçlarda 100. karşılaşmasına çıktı.
Fenerbahçe’de 3. sezonunu geçiren deneyimli futbolcu, sarı-lacivertli ekipteki kariyerinde 63’ü lig, 25’i Avrupa kupaları, 11’i Türkiye Kupası, 1’i de TFF Süper Kupa olmak üzere toplam 100 kez sahaya çıkarken, bu maçlarda toplam 10 kez fileleri havalandırdı.
Roberto Carlos’un Fenerbahçe formasıyla resmi maçlardaki performans tablosu şöyle:
Organizasyon Maç Gol
—————— — —
Turkcell Süper Lig 63 6
Avrupa kupaları 25 2
Türkiye Kupası 11 2
TFF Süper Kupa 1 –
———————————–
TOPLAM 100 10

DENİZLİ: 3 GOLLE MAĞLUP ETMEK ÖNEMLİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Fenerbahçe gibi güçlü bir ekibi 45 dakikada atılan 3 golle yenmenin kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi.
Mustafa Denizli, 3-0’lık derbi galibiyeti sonrası düzenlediği basın toplantısında, Fenerbahçe maçının yalnızca bugünle değerlendirilmesinin doğru olmayacağını belirterek, ”Yaklaşık 7-8 haftadır maç kazanıyoruz ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyorduk. Fenerbahçe gibi güçlü bir ekibi 45 dakika içinde atılan 3 golle mağlup etmek Beşiktaş açısından çok önemli. Aksi bir sonuçta kapanması, zor olacak bir tablo ortaya çıkacaktı” diye konuştu.
Maçı kontrollü ve akıllı oynamak zorunda olduklarını dile getiren Denizli, ”Hem ligdeki şampiyonluk yarışının içinde yer almak hem de uzun süredir mağlup edemediğimiz rakibimizi mağlup etmek, önümüzdeki dönem için bize iyi sinyal verecek bir durumdu ve bunu başardık. Beşiktaş sadece 3-0 mağlup etmedi Fenerbahçe’yi, kendi içinde kazandığı bir sürü nosyon da var” dedi.
”Beşiktaş, birçok insanın umutlarını kestiği anda lig yarışının içinde olduğunu ortaya koydu” diyen Denizli, güzel bir futbol gecesi yaşadıklarını ifade ederek, ”Futbolcuların centilmenliği, taraftarların eski görüntüleri gündeme getirmeyecek kadar güzel görüntüler içinde olmaları iyiydi. Kazanmak da bu mutluluğu fazlalaştırdı” diye konuştu.
Denizli, Fenerbahçe’nin hakederek liderlik koltuğuna oturduğunu vurgularken, ancak rakiplerinin zaaflarının da olduğunu dile getirdi.
Fenerbahçe’nin geriye düştüğü tüm maçlarda rakiplerine puan veren bir takım olduğunu belirten Denizli, ”Bir gol atarak Fenerbahçe’yi oyundan an düşürmek mümkün. Fenerbahçe ve Galatasaray bol gol atan takımlar. Biz de onların yanına yaklaşmaya çalışan bir takımdık ve bunu kırmak zorundaydık” diye konuştu.

DAUM: İLK YARIDAKİ FUTBOLUMUZU İKİNCİ YARIDA SÜRDÜREMEDİK

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Beşiktaş karşısında derbi maçta ilk yarıda ortaya koydukları futbolu ikinci yarıya taşıyamadıklarını ve yenildiklerini söyledi.
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Alman teknik adam, siyah-beyazlı ekibi galibiyeti nedeniyle kutlayarak, ”İlk yarıda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Maalesef ikinci yarıda ilk yarıdaki futbolu sürdüremedik. Ayrıca ikinci yarıda çok önemli hatalar yaptık. Bu hatalardan ders almalıyız” diye konuştu.
Emre’nin sakatlanıp çıkmak istediği an ve ardından yenilen golle ilgili bir soru üzerine Daum, ”O anda değiştirebilecek bir futbolcumuz yoktu. O da sahada kaldı. Şimdi ‘Keşke Emre yere yatsaydı, keşke orada maç dursaydı’ diyoruz. Tabii olanları gördükten sonra böyle düşünüyoruz. Emre sakat sakat koştu, keşke yapmasaydı bunu. Yere yatsaydı ve istediğimiz gibi değişikliği yapsaydık” dedi.
Güiza’nın bu maçta ilk 11’de yer almayacağını öğrenince dün akşamki antrenmanı yarıda bıraktığı, bu nedenle de bugün kadroda olmadığı yönünde iddialar olduğu ifade edilerek yöneltilen soruyu centilmence bulmadığını belirten Daum, şöyle konuştu:
”Spekülasyonları hiç anlamıyorum. Tabii zamanla bu spekülasyonlarla yaşamayı öğreniyorsunuz. Aynı zamanda kimi medya organlarında çıkan, benim şike yaptığım sözler de söylendi. Gayet ilginç. Bunları, internet sayfalarını yazan kişiler bugüne dek benden özür dilemediler. Özellikle basın mensupları sağdan soldan duyduklarına bayağı önem veriyorlar. Ben sizin sorduğunuz soruya yanıt verirsem, belki birşey varmış gibi olacak. ‘Güiza hakkında neler oldu’ diye sorarsanız daha centilmence olurdu. Ama spekülasyon dolu olan bir soruya yanıt vermek istemiyorum.”

FENERBAHÇE, BEŞİKTAŞ YENİLGİSİYLE SARSILDI

Fenerbahçe, Beşiktaş yenilgisiyle büyük bir şok yaşadı.
Ligde 13. haftaya en yakın rakibi Galatasaray ile arasında 3 puan farkla önde giren sarı-lacivertliler, siyah-beyazlı ekip karşısında aldığı yenilgiyle adeta sarsıldı.
Sarı-lacivertlilerin aldığı bu yenilgiyle puanı 31’de kalırken, Beşiktaş ile 7 olan puan farkı 4’e düştü.

11 MAÇTA 7 GOL, 1 MAÇTA 3 GOL

Ligde Beşiktaş maçından önce çıktığı 11 mücadelede toplam 7 gol yiyen Fenerbahçe kalesi, derbi maçta adeta çöktü.
Beşiktaş’ın 3 golüne engel olamayan sarı-lacivertliler, büyük bir düşüş yaşadı ve Fenerbahçe, bu sezon resmi maçlarda kalesinde ilk kez 3 gol gördü.

SON 3 DEPLASMAN PUAN KAYIPLARIYLA DOLU

Fenerbahçe, ligde çıktığı son 3 deplasman maçında puanlar yitirdi.
Ligin 9. haftasında Gaziantepspor’a deplasmanda 2-1 yitiren sarı-lacivertliler, 11. hafta mücadelesinde yine rakip sahada Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.
Fenerbahçe, Beşiktaş karşısında da bu akşam 3-0’lık yenilgiden kurtulamadı.
Bu arada, maçın ikinci yarısında yardımcı hakeme ifadeleri nedeniyle kırmızı kartla oyun dışında kalan Kazım cezalı duruma düştü. Kazım, bu sezon ligde 4 sarı karta ulaştığı için bir maçta forma giyememişti.
Fenerbahçe’de, cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyen Bilica’dan sonra Kazım da cezalı duruma düştü.

15 GÜNLÜK ARA YARAMADI

Ligde 12. haftayı Ankaraspor ligden düşürüldüğü için maç yapmadan geçen Fenerbahçe’ye, 15 günlük ara yaramamdı.
Beşiktaş maçından önceki son resmi maçını 5 Kasım’da UEFA Avrupa Ligi’nde Steaua Bükreş ile yaparak 3-1 kazanan sarı-lacivertli ekip, bu maçtan 15 gün sonra çıktığı Beşiktaş derbisinde 3-0 yenilmekten kurtulamadı.

DAUM’DAN İLK YARIDA HAKEM KARARLARINA TEPKİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, derbi maçta ilk yarıda hakemin birçok kararına tepki gösterdi.
Kimi pozisyonlarda futbolcularına yapılan hareketlerin faul olduğunu savunan Alman teknik adam, sık sık kulübesinden çıkarak tepkisini hareketleriyle gösterdi.

EMRE, DOS SANTOS İLE TARTIŞTI

Fenerbahçe’nin agresif futbolcusu Emre Belözoğlu, Beşiktaş karşısında ilk yarıda takım arkadaşı Dos Santos ile tartıştı.
Brezilyalı futbolcunun üzerine yürüyen Emre’yi, Roberto Carlos ve Cristian tutarlarken, iki futbolcu arasında yaşanacak gerginlik takım arkadaşları tarafından büyümeden önlendi.
Emre, geçen sezon BJK İnönü Stadı’ndaki maçta takım arkadaşlarından Deivid ile tartışma yaşamıştı.EMRE

TARAFTARLAR, YENİLGİYE KARŞIN DESTEK VERDİLER

Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının Beşiktaş karşısında aldığı 3-0’lık farklı skorlu yenilgiye karşın futbolculara destek verdiler.
Maç sonunda futbolcuları bulundukları tribüne çağıran taraftarlar, toplu halde kendilerine doğru giden futbolculara, ”Yenilsen de yensen de taraftarın seninle” biçiminde tezahürat yapıp alkışlayarak soyunma odasına gönderdiler.

NOTLAR

Maçın hakemi Fırat Aydınus ilk yarıyı bitiren düdüğünün ardından Fenerbahçeli Kazım ve Beşiktaşlı Serdar Özkan’ı yanına çağırarak, maç içinde tartışan iki futbolcuya uyarıda bulundu.
Beşiktaşlı taraftarlar Fenerbahçeli futbolcu Emre’ye tepki gösterdi. İlk yarının bitiminde soyunma odasına giderken sarı-lacivertli takım futbolcusu için ”Katil Emre” biçiminde tezahüratlar yapan siyah-beyazlı taraftarlar, Emre ikinci yarı için sahaya çıktığında da aynı tezahüratı sürdürdüler.

BEŞİKTAŞ PUAN FARKINI 4’E İNDİRDİ

Beşiktaş, lider Fenerbahçe’yi 3-0 yenerek, ezeli rakibiyle arasındaki puan farkını 4’e indirdi.
BJK İnönü Stadı’ndaki derbide rakibini ikinci yarıda Fink, Bobo ve Uğur’un golleriyle yenen siyah-beyazlılar, son haftalardaki galibiyet serisini sürdürerek, zirveye biraz daha yaklaştı.
Beşiktaş, 13. hafta sonunda puanını 27’ye çıkarırken, Fenerbahçe 31 puanda kaldı.

GALİBİYET SERİSİ 6 MAÇA ÇIKTI

Beşiktaş, derbiden 3 puanla ayrılarak, ligdeki galibiyet serisini 6’ya çıkardı.
Siyah-beyazlılar, Denizlispor (1-0), Kasımpaşa (2-1), Eskişehirspor (1-0), Ankaragücü (1-0) ve Trabzonspor’un (2-0) ardından, Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup ederek, son 6 maçında puan yitirmedi.
Beşiktaş, hükmen 3-0 galibiyetle sonuçlanan Ankaraspor maçıyla birlikte son 7 maçından da 3 puanla ayrılmış oldu.

ZİRVEDE PUAN FARKI 12’DEN 4’E İNDİ

Geçen sezonun çifte kupalı şampiyonu Beşiktaş, bu sezon zirvede bir ara 12’ye çıkan puan farkını 4’e dek indirmeyi başardı.
Sezona kötü bir başlangıç yapan siyah-beyazlılar, 6. haftada evinde Kayserispor’a yenilirken, ligin zirvesindeki Galatasaray ve Fenerbahçe’nin 12’şer puan gerisine düşmüştü.
Hükmen galibiyetle sonuçlanan Ankaraspor maçıyla birlikte ligde son 7 maçından da 3 puanla ayrılan siyah-beyazlılar, 13. haftaya lider giren Fenerbahçe ile puan farkını 4’e, 1 maçı eksik Galatasaray ile de 1’e dek indirdi.

BU SEZONKİ EN FARKLI SKORLU GALİBİYETİNİ ALDI

Fenerbahçe’yi 3-0 yenen Beşiktaş, bu sezon resmi maçlardaki en farklı skorlu galibiyetini aldı.
Gol yollarında bu sezon büyük sıkıntı yaşayan ve hükmen sonuçlanan Ankaraspor maçı dışında derbiye dek 11 maçta yalnızca 10 gol atabilen siyah-beyazllar, ezeli rakiplerinin fillerini 3 kez havalandırmayı başardı.
Beşiktaş, bu sezon resmi maçlardaki galibiyetlerini daha önce en fazla 2 farklı skorlarla elde etmişti.

KALEYİ GOLE KAPATTILAR

Ligde bu sezonun 6 golle en az gol yiyen takımı olan Beşiktaş, bu özelliğini derbi maçta da sürdürdü.
Kalesini ezeli rakibine kapatan siyah-beyazlılar, 2-1’lik Kasımpaşa maçında son dakikada penaltıdan yediği golün ardından ligde 4 maçtır gol üzüntüsü yaşamıyor.

İBRAHİM ÜZÜLMEZ’DEN 2 ASİST

Beşiktaş’ın emektar kaptanı İbrahim Üzülmez, derbi maçta yaptığı 2 asistle ön plana çıktı.
Deneyimli futbolcu, Fink ve Uğur’un gollerini hazırlarken, ikinci yarının başında bir Fenerbahçe atağında da kendisini topun önüne atarak takımını mutlak bir golden engelledi ve derbiye damgasını vurdu.
İbrahim Üzülmez’in ilk goldeki ortasını, fazla kullanmadığı sağ ayağıyla yapması dikkati çekti.

3-0’A KARŞIN ”YETER YILDIRIM DEMİRÖREN”

Beşiktaşlı taraftarlar, 3-0’lık galibiyete karşın, kulüp başkanı Yıldırım Demirören’e tepkilerini sürdürdü.
Karşılaşmanın 87. dakikasına dek hiçbir protestoda bulunmayan taraftarlar, bu dakikada, belindeki rahatsızlık nedeniyle maça gelmeyen Demirören için, ”Yeter Yıldırım Demirören” diye bağırdılar. Bu tezahürata, tribünlerin büyük bölümünün ise katılmadığı ve ıslıkla tepki gösterdiği görüldü.

FENERBAHÇELİLER’İ KIZDIRDILAR

Beşiktaşlı taraftarlar, maç sonrası farklı skorlu galibiyeti tribünlerde uzun süre kutladılar.
Maç sonunda kapalı tribünü uzun süre terketmeyen siyah-beyazlı taraftarlar, güvenlik nedeniyle statta bekletilen Fenerbahçelileri kızdırarak, derbi galibiyetinin tadını çıkardılar.
Bu sırada iki takım taraftarları arasında hakaret içerikli tezahüratlar yapıldı.

DOSTÇA BİTTİ

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi, son yıllarda ”Üç Büyükler” arasında yapılan derbilerin tersine, saha içinde dostça başladı ve bitti.
Fenerbahçe’nin 3-0’lık yenilgisine karşın, maç sonunda iki takım oyuncuları saha içinde birbirlerini kutlayarak, soyunma odasına gittiler.

EKREM, DE NIGRIS’İ UNUTMADI

Beşiktaşlı futbolcu Ekrem, geçen hafta kalp krizi geçirerek vefat eden Meksikalı futbolcu De Nigris’i unutmadı.
Ekrem’in, maçtan sonra çıkardığı formasının içine giydiği tişörtte ”Kalbimdesin De Nigris-In my heart” yazısı dikkati çekti.

GOL SEVİNCİ SIRASINDA AYAĞINI KIRDI

Beşiktaş’ın üst üste gelen golleri sırasında siyah-beyazlı bir taraftar, sevinirken ayağını kırdı.
Gol sevinci sırasında ayağı kırılan taraftar, ambülansla hastaneye kaldırıldı.

DEVRE ARASINDA GERGİNLİK

Maçın devre arasında iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı.
Eski açık tribünde iki takım taraftarları arasında yaşanan sözlü sataşmanın ardından, taraflardan kimileri, birbirlerinin üzerine yabancı madde attı. Polis, güvelik için ayrılan tampon bölgeyi genişleterek olayların büyümesini engelledi. Bu sırada güvenlik kuvvetleri, kimi taraftarları gözaltına alarak, bu kişilere maçı izlettirmedi.

MİNİK TARAFTARLARIN KAVGASI HASTANEDE BİTTİ

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Beşiktaş-Fenerbahçe maçı sonrasında minik taraftarlar arasında çıkan kavgada darpedilen 9 yaşındaki çocuk yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Beşiktaş’ın 3-0 kazandığı maç sonrasında çok sayıda Beşiktaş taraftarı galibiyeti kutlamak için Cumhuriyet Alanı’nda toplandı.
Bu sırada yoldan geçen ve Fenerbahçe taraftarı olduğu bildirilen Ali A. (9) ile kimlikleri belirlenemeyen bir grup çocuk arasında kavga çıktı.
Kavgada, diğer çocuklar tarafından darpedildiği öne sürülen Ali A., Bandırma Güven Karahan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

726220cookie-checkDersinin galibi Beşiktaş

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.