“DİKKAT: ‘GEO&BIO’ sergisi

Son yıllarda sanatın ve sanatçıların gözdesi haline gelen Ayvalık Macaron Konağı; İstanbul’lu sanatçıları ağırlamaya hazırlanıyor. Ressam Dilşad Atasoy ve Ressam Günsu Saraçoğlu’nun ortak kişisel sergileri “GEO&BIO”; 15-29 Temmuz 2016 tarihlerinde sanatseverler ile buluşacak.

Son dönemde gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri, eserleri ve sanat alanındaki çok yönlü çalışmaları ile isimleri anılan sanatçılar, bu sergi projesi ile ilgili düşüncelerini şöyle aktardılar:

“Gelişen teknoloji, kentleşme ve doğallıktan uzaklaşan yaşam döngüsünde kaybettiğimiz değerler üzerinden yola çıkarak sergimizi hazırladık. Giderek yapaylaşan, mekanikleşen ve yıpratan kent yaşantısı içerisinde insana dair kaybedilen doğallığa dikkat çekmek istedik. Eserlerimizde akrilik, suluboya ve karışık teknikler kullandık. Hepimizin daha güzel bir coğrafyada yaşaması umuduyla ve bu umudu taşımamızı sağlayan ender yerlerden biri olan Ayvalık’ta sanatseverlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.“
15 Temmuz 2016 Cuma günü saat 18:00’da açılış kokteyli gerçekleştirilecek sergi, 29 Temmuz akşamına kadar Macaron Konağı’n da izlenebilecek.

Macaron Konağı
13 Nisan Cad.18.Sok. No: 56 Ayvalık
Tel.: 0 266 312 77 41

_____________

GEO&BIOAfiş

Dilşad Atasoy

Günsu Saraçoğlu

Günsu Saraçoğlu

1612380cookie-check“DİKKAT: ‘GEO&BIO’ sergisi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.