Dilek Doğan’ın cenazesi Boğaziçi Cemevi’nde

Dilek Doğan, Küçük Armutlu’da düzenlenen terör operasyonu sırasında polis kurşunuyla ağır yaralanmıştı.

Bir süredir Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavisi süren 24 yaşındaki Doğan, dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Doğan’ın ölümü başta ailesi ve yakınları arasında derin üzüntüye neden oldu. Hastaneye gelen Dilek Doğan’ın yakınları uzun süre gözyaşı döktü.
Haberi alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu da hastaneye gelerek aileye başsağlığı diledi.

Dilek Doğan’ın cenazesi daha sonra hastaneden alınarak Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Cenaze aracına güvenlik gerekçesiyle çevik kuvvet ekipleri de eşlik etti.

AİLE VE YAKINLARI CENAZEYİ BEKLEDİ

Doğan’ın ailesi ve yakınları ile çeşitli gruplar, Adli Tıp önünde toplandı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı kurum önünde iki TOMA da hazır bekletildi. Adli Tıp önünde oturarak protesto eylemi yapan grup zaman zaman slogan attı.

Dilek Doğan’ın ailesi cenazeyi almak isterken, otopsi işlemleri tamamlanmadığı için cenaze aileye teslim edilmezken, yapılan işlemlerin ardından Doğan’ın cenazesi 00.00 sıralarında ailesine verildi.

CENAZESİ BOĞAZİÇİ CEMEVİ’NE GÖTÜRÜLDÜ

Boğaziçi Cemevi hizmet aracına alınan cenazenin, Sarıyer Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’ndeki Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Boğaziçi Cemevi’ne götürüldüğü öğrenildi.

1467730cookie-checkDilek Doğan’ın cenazesi Boğaziçi Cemevi’nde

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.