Diplomat Travel ödül verdi

Türk Toplumunun hizmetleriyle yakından tanıdığı Diplomat Travel seyahat acentasının ilk olarak bu yıl düzenlediği çocuklarımıza yönelik bilgi yarışmasında, öğretmenler komitesinin değerlendirmesiyle,birinciliği 11 yaşındaki Ayla Köker adlı öğrenci kazandı.

Cumartesi günü Diplomat Travel’ın ofisinde yapılan ve öğretmenler komitesinden Kezban Kulle ve Süleyman Bozkus’un hazır bulunduğu ödül töreninde; uçak bileti direktör Özkul Beyzade tarafından Ayla Köker’e verildi.

Namık Kemal Türk Dili ve Kültürü Okulu öğrencisi olan ve aynı başarıyı İngiliz okulunda da gösteren Ayla’nın bu ödül gününe; anne, baba ve ablaları da katılarak bu başarıyı ve mutluluğu paylaştı.

Süleyman Bozkuş’un sunduğu ödül töreninde, Diplomat Travel’ın Direktör’ü Özkul Beyzade bir konuşma yaptıktan sonra Ayla Köker’e başarı sertifikasını ve memleketi Hatay’a açık uçak biletini takdim etti. Daha sonra kendisi için alınan supriz pastayı kesti.

Orada bulunan öğretmenlerimiz,çocuklarımız için eğitim ve bilhassa yüksek öğrenimin ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anlattılar.

Program,haftaya Türkiye’ye tatile gidecek başarılı öğrenci Ayla’ya iyi tatiller ve hayat boyu başarı dilekleriyle son buldu.

FOTOĞRAF: Diplomat Travel’ın Direktör’ü Özkul Beyzade toplumsal çalışmalara katkısıyla da tanınıyor

851600cookie-checkDiplomat Travel ödül verdi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.