Divan Otel’e ‘Gezi’ ödülü

Gezi protestolarında yaralananlara kapısını açan Divan Otel ve sahibi Koç Holding AKP Hükümetinin sürekli hedefinde. Erdoğan’ın ‘Bedelini ödeyecekler’ dediği Koç Holding 200 kişilik müfettiş ordularıyla denetleniyor, en önemli ihaleler iptal ediliyor. Üstelik bütün bunlar gaz altındaki bölgede yaralanan ve ambulans gelemediği için hastaneye sevk edilemeyen yaralılara kapı açtığı için oldu. AKP, Koç Holding’e bunları yaparken, dünyadan ise tebrik geliyor.

Hürriyet gazetesinden Ali Mercimek’in haberine göre Gezi Parkı eylemleri sırasında gösteticilere kapılarını açan Divan Otel’e uluslararası ödül geldi. Ödülün gerekçesinde Divan’ın Gezi Parkı protestolarında “sivil dayanışma ve cesaretin önemli bir örneğini” ve “misafirperverliğin kriz anlarında da ne kadar gerekli olduğunu” gösterdiği vurgulandı.

Dünya otelcilik sektöründe en prestijli ödüllerden sayılan ‘Hospitality Innovation Award’a bu yıl Divan Otelleri’nin sahipleri Ali Koç ile Semahat Arsel layık görüldü.

Merkezi Münih’te bulunan PKF hotelexperts isimli kuruluş tarafından verilen ödülün çarşamba akşamı Münih’te yapılacak bir törenle sahiplerine takdim edileceği duyuruldu.

Ödülün gerekçesini açıklayan PKF Genel Başkanı Michael Widman, Koç Grubu’nun son 100 yılda Türkiye’nin en büyük şirketlerini kurduğuna dikkat çekerek, “Divan Otelleri küçük fakat imajı büyük 11 otel ve 1447 yataktan oluşuyor. Bunun yanı sıra Divan Oteli ve Koç Ailesi son Gezi Parkı protestolarında sivil dayanışma ve cesaretin önemli bir örneğini göstermiş, misafirperverliğin kriz anlarında da ne kadar gerekli olduğunu kanıtlamıştır” dedi.

2007 yılından beri verilen ‘Hospitality Innovation Award’, uluslararası otelcilik alanında gösterilen başarı ve sosyal angajmanlar baz alınarak veriliyor.

Ödüle son üç yılda Motel One oteller zinciri, SOS Kinderdorf ve Studiosus layık görülmüştü. .

More Sharing ServicesPAYLAŞ|Share on yahoomailShare on facebookShare on twitterShare on emailShare on printShare on gmailShare on linkedinShare on bloggerShare on tumblrShare on pinterest_share

.

İngilizce’den Türkçe’ye çevirilerinizi ücretsiz yapıyoruz!

Ekonomide ve dünyada yaşanan tüm gelişmeler »

Yazıcı Formatı
Gönder
Yorum Yaz

1398360cookie-checkDivan Otel’e ‘Gezi’ ödülü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.