Dünya Çocuk Hakları Günü kutlandı

Çocuklara haklarının anlatıldığı bu günde okullarda düzenlenen etkinliklerle ve BBC’nin “İhtiyacı Olan Çocuklara Yardım – Children in Need” kampanyası ile yardım toplandı.

OKULLARDA YARDIM

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde okullarda özel etkinlikler düzenlendi. Çocuklar bu önemli günde hem eğlendiler hem de yardım ettiler.

Türkçe konuşan toplum öğrencilerinin de yoğun olarak bulunduğu Tottenham’daki Earls Mead Primary Scholl’da hayvan masklarıyla okula giden çocuklar ihtiyacı olan çocuklar için 1’er sterlin yardımda bulundular.

Okul yönetimi 400 sterline yakın yardım toplanıldığını açıkladı.

BBC’NİN KAMPANYASI

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla BBC de geleneksel olarak düzenlediği “İhtiyacı Olan Çocuklara Yardım – Children in Need” kampanyası düzenledi.

BBC televizyonlarında düzenlenen çocuk programlarında yer alan ünlüler yardım toplamak için ktolları sıvadılar. BBC’nin “Children in Need” kampanyası kapsamında 1 haftada yapılan yardımların 21 milyon sterline ulaştığı belirtildi.

Yapılan açıklamada kampanyaya katılmak isteyenlerin 0345 7 33 22 33’e telefon ederek ya da herhangi bir bankadan “Sort code: 40-05-30, Account name: BBC Children in Need Appeal, Account number: 51535293” hesabına yardım yapabileceği belirtildi…

827480cookie-checkDünya Çocuk Hakları Günü kutlandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.