Dr. Stress gurbetçileri dinleyecek

Nedim saban’ın 1992 yılında önce Energy FM’de bir radyo programı olarak başlattığı ardından sırasıyla ATV, Star, Kanal 6 ve TV 8’e taşıdığı ve 1200 kez canlı yayın olarak sunulan “halkın programı” Dr.Stress’te sosyal sorunlardan cinselliğe, sanattan siyasete kadar her konu özgürce tartışılmıştı. Türkiye’de bir ilki başlatan program, değindiği her konuyla gündem yaratmayı başarmıştı.

Nedim Saban’ın çeşitli aralıklarla 12 yıl boyunca sürdürdüğü Dr.Stress, 20 Aralık 2009 tarihinden itibaren, Acıbadem Sağlık Grubu’nun sponsorluğunda,her Pazar 23.00’da Show Türk kanalında, gurbetçi vatandaşlarımızın dertlerini dinleyecek. Programın ilk bölümleri tamamen sağlık konularında yoğunlaşacak.

Cenk Yengiloğlu’nun yapımcılığını koordinatörlüğünü, Palin Erkan’ın koordinatörlüğünü üstlendiği Dr.Stress’in, 20 Aralık’ daki konusu: “Kansere Karşı Yalnız Değilsiniz!”

Programa, ablası kanserle boğuşan ve bu konuda ablasına büyük destek olan Hakan Aysev konuk olacak.Yine kardeşinin yaşadığı kanser hastalığıyla mücadele eden Reyhan Karaca ile ve kanseri yenen Oya Başar ve Murat Göğebakan ile canlı yayın bağlantısı yapılacak. Ayrıca Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinden psikolog Nazan Ülkü, ürolog Prof.Dr. Veli Yalçın, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı Prof.Dr. Mete Güngör ve genel cerrahi uzmanı Prof.Dr.Cihan Uras programa telefonla katılan konukları bilgilendirecekler.

1498360cookie-checkDr. Stress gurbetçileri dinleyecek

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.