Dört büyüklerin çoğunluğu balık burcu

Derlenen bilgilere göre, Turkcell Süper Lig’de mücadele eden ”Dört Büyükler”in 108 futbolcusu arasında Balık, en sık görülen burç olarak dikkati çekiyor. 15 kişinin bu burçtan olduğu dört takımda, ikinci sırayı, Yengeç ve Oğlak burçları alıyor. Bu futbolcular arasında en az görülen burçlar ise İkizler ve Terazi…

Balık burçlarından başka, toplam 108 futbolcunun 12’şerini Yengeç ve Oğlak, 11’ini Başak, 10’unu Akrep, 9’unu Yay, 8’erini Aslan, Kova ve Boğa ile 7’sini Koç, 4’erini de İkizler ve Teraziler oluşturuyor.

Galatasaray’da en fazla, romantikliğiyle bilinen Balık burcundan Semih Kaya, Servet Çetin, Mehmet Topal, Ayhan Akman, Shabani Nonda ve Serkan Çalık olmak üzere, toplam 6 futbolcu top koştururken, ”titiz ve düzenli” Başakların sayısı da az değil.

Aykut Çetin, Gökhan Zan, Barış Özbek ve Harry Kewell’ın oluşturduğu 4 Başak burcunu, 3 Aslan takip ediyor. ”Avrupa Fatihi”nin kendi gibi ”Aslan”ları, Emre Güngör, Sabri Sarıoğlu ve Abdülkader Keita’dan oluşuyor.

Sarı-kırmızılı takımda, burcunun tek örneği futbolcuları ise ”Oğlak” ile Serkan Kurtulmuş, ”İkizler” ile Elano, Terazi ile de Caner Erkin meydana getiriyor.

Fenerbahçe’de en fazla görülen burçlar, 4’er ile Balık, Akrep, Başak ve Yengeç…

Kaleciler Volkan ve Ertuğrul Taşkıran ile Lugano ve Özer Hurmacı’nın Akrep burcu olduğu sarı-lacivertli ekipte, kaleci Mert Günok, Bekir İrtegün Antdre Santos ve Furkan Aydın ”Balık”, Emre Belözoğlu, Kazım Kazım, Alex de Souza ve Mehmet Topuz ”Başak”, Vederson, Önder Turacı, Cristian ve Deniz Barış ise ”Yengeç” burcuna mensup.

İkizler burcundan kimsenin bulunmadığı ”Sarı Kanaryalar”da, Yay, Terazi ve Boğa’dan da 1’er futbolcu forma giyiyor.

Beşiktaş’ta ilk sırayı, ”inatçı” Oğlaklar Korcan Çelikay, Rıdvan Şimşek, Serdar Özkan, Onur Bayramoğlu, Bobo ve Holosko alırken, onları 4 futbolcu ile Yay, 3 futbolcu ile Akrep izliyor. Balık ve Terazi’den 1’er futbolcunun bulunduğu ”Kara Kartallar”da, Koç burcundan kimse bulunmuyor.

”Karadeniz Fırtınası” Trabzonspor’da ise Balık ve Yengeç bolluğu yaşanıyor. Bu takımın ”Duygusal” Yengeçlerini, Song, Engin Baytar, Gabric ve Gökhan Ünal oluştururken, en az Yengeçler kadar duygusal, bir o kadar da romantik Balıkları, Cale, Giray Kaçar, Alanzinho ve Umut Bulut temsil ediyor.

725800cookie-checkDört büyüklerin çoğunluğu balık burcu

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.