DSP lideri Zeki Sezer Almanya’da

THY’ye ait uçakla İstanbul’dan Frankfurt’a hareket eden Sezer, 21 Şubat’a kadar sürecek Almanya ziyaretinde, Türk toplumu temsilcileriyle görüşmelerde bulunacak ve sorunları hakkında bilgi alacak, bu arada çeşitli televizyon programlarına katılacak.   

Ayrıca bazı Alman yetkililerle görüşecek olan Sezer, Frankfurt’ta Güney Hessen Eyaleti SPD Başkan Yardımcısı Gernot Grumbach ve diğer yöneticileri ziyaret edecek.

Sezer, Gissen Üniversitesi’nde düzenlenen ”Göçmenler ve Sağlık” konulu sempozyuma katılacak ve Eyalet Sağlık Bakanı Silke Lautenschlager ile görüşecek.    

Zwingenberg’de Turhan Selçuk Karikatür Sergisi’nin açılışında  bulunacak olan Sezer, Hattersheim Alevi Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek bölgedeki dernek yöneticileriyle düzenlenen toplantıya katılacak.   

Zeki Sezer ayrıca, Frankfurt’ta Türk Sosyal Demokratları Derneği’nin düzenlediği Uğur Mumcu’yu Anma Toplantısı’nda ”Türkiye Nereye Gidiyor” konulu bir konuşma yapacak. 

Sezer, Mannheim Alevi Kültür Merkezi’nde kahvaltılı toplantıya katılacak ve Bad Soden Salmünster Türk Toplumu’nun davetiyle bölgede yaşayan yurttaşlarımızla sohbet edecek.

Kreis Offenbach Rödermark kentinde de Türk Alman Kültür Dostluk Derneği’nin davetiyle Türk dernek temsilcileriyle biraraya gelecek olan Sezer, Köln Sosyal Demokrat İl Teşkilatı’nı ziyaret ederek parti ileri gelenleri ve SPD Federal Milletvekili Lale Akgün’le görüşecek.   

Frankfurt Belediye Başkanı Achim Vandreike ve Mainz Anakent Belediye Başkanı Jens Beutel ile de görüşecek olan DSP Genel Başkanı Sezer, 21 Şubat Salı günü yurda dönecek.

1123520cookie-checkDSP lideri Zeki Sezer Almanya’da

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.