Durak Şahin’in ölümünden kim sorumlu?

3 Aralık akşamı 8.30’da iş dönüşü Ponders End Hartford Road üzerinde araç sürerken rahatsızlanan ve park ettiği aracında kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren Şahin’in cenazesi geçen hafta Süleymaniye Camii’de kılınan namaz sonrasında KKTC’ye gönderildi.


Arkadaşları “güleryüzlü, canlı, aktif ve politikayla ilgileniyordu” diye tanımladıkları Şahin’in erken yaşamını yitirmesinden dolayı yakın çevresinin aile doktorunu suçladığını söylediler.


Şahin’in bir süredir kolundaki ağrıdan şikayet ettiği ve mahalle doktorunun ise “kas ağrısıdır” diye geçiştirdiğini öne süren arkadaşları, genç adamın kolundaki damar tıkanıklığının kalp krizine, dolayısıyla da ölümüne yol açtığını belirttiler.


Şahin’in yakınları genç adamla ilgili şu bilgiyi verdiler:


“1974 sonrasında Mersin’den KKTC’ye, 16 yıl önce de eşi ve çocuklarıyla Londra’ya yerleşmişti. Enfield’de son 3 yıldır kendi işyerinde oto lastiği değiştirme işi yapıyordu. Bir oğlu ve iki kızı vardı. Hayali hep KKTC’ye dönmeke ve orada yaşamaktı. Onun vasiyeti üzerine de cenazesi KKTC’ye götürüldü…”


KKTC’de taziyeleri kabul eden Şahin’in acılı eşinin Londra dönüşü gerekli makamlara mahalle doktoru ile ilgili şikayette bulunağı sanılıyor.

819480cookie-checkDurak Şahin’in ölümünden kim sorumlu?

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.