Easyjet’ten sonbahar indirimi

Easyjet’ten üyelerine e-mail ile gönderilen mektupla duyurulan kampanyada, biletlerini 3 Ekim gece yarısına kadar internetten satın alan yolcular, Avrupa’daki bir çok şehir arasında yüzde 45’e varan oranlarda indirimden yararlanabilecekler. Duyuruda, Easyjet’in sonbahar kampanyasında Avrupa’nın önemli başkentleri ve Akdeniz kıyısındaki turistik merkezler arasındaki uçuşlarda 5 milyon koltuğun indirimli fiyatlardan satılacağı bildirildi.
“Bu sonbaharda sadece yapraklar dökülmüyor. Fiyatlarımızı da ne kadar indirdiğimizi gördünüz mü?” sloganıyla tanıtılan kampanyanın duyurusunda, ”Keyifli bir şehir kaçamağı için rezervasyon yaptırmanızın, kış güneşini yakalamanızın veya Noel alışverişine uçarak bir başlangıç yapmanızın şimdi tam sırası” deniliyor. Kampanyadaki indirimden yararlanabilmek için, biletlerin en geç 3 Ekim geceyarısına kadar satın alınması gerekiyor.


İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan, İsviçre’nin Basel Mulhouse havaalanıyla Londra Luton Havaalanına sefer düzenleyen Easyjet, uçakta yolculara yiyecek-içeçek servisi yapmıyor. Dileyen yolcu, uçakta ücreti karşılığı sandviç satın alabiliyor. Easyjet uçaklarında yolculara koltuk numarası da verilmiyor. Yolcular uçağa girdiklerinde istedikleri herhangi bir boş koltuğa oturabiliyor.


Easyjet seferlerinde uçaklara rezervasyon referans numarası ve pasaportla biletsiz biniliyor. Easyjet gibi “Low cost carrier” olarak adlandırılan ucuzcu havayolu şirketlerinde, biletler ne kadar erken alınırsa, fiyat da o kadar ucuz oluyor. Seferler arasındaki süreyi mümkün olduğu kadar kısaltan ve havaalanlarına ödediği ücretten tasarruf eden bu tür şirketler, yolcularına sadece basit bir uçuş hizmeti vererek, fiyatını en alt seviyede tutuyor.
 

794820cookie-checkEasyjet’ten sonbahar indirimi

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.