Edwin Holidays: 12 Mart’taki açılışımıza davetlisiniz

FARUK ESKİOĞLU – Londra’daki topluma hizmetin yanısıra İngiltere seyahat piyasasında yer edinmeyi amaçlayan Edwin Holidays 12 Mart Perşembe saat 18:00-21:00 arasında “55 Stoke Newington High Street London N16 8EL” adresindeki ofisinin açılışını yapacak.

Edwin Holidays‘in ortaklarından Şenel Gürlek ve Uğur Bulut (Director) açılışa bütün toplum üyelerini davet ederek, Edwin Holidays‘in müşteri memnuniyetini öne çıkaran hizmet anlayışı ve farklı ürün yelpazesiyle Londra’daki sektöre yeni bir soluk getirmeye çalışacaklarını söyledi.

Deneyimli turizmciler Gürlek ve Bulut sorularımızı şöyle yanıtladı:

– Edwin Holidays’i tanıtır mısınız?

–  Edwin Holidays kurucuları bizler turizm sektörüne Türkiyede yıllarını vermiş kişiler olarak, bilgi, tecrübe ve sektörel birikimimizi İngiltere’de değerlendirmeye karar verdik ve ilk ofisimizi Londra’da açtık.

İngiltere seyehat piyasasında ürün kalitesi ve fiyat politikasının örtüştüğü hizmet vermeyi amaç edindik. Ayrıca topluma farklı bir turizm anlayışı getirmek niyetindeyiz. Alışılmışın dışında oluşturduğumuz alternative tatil planları organize edip İngiltere toplumunun hizmetine sunacağız.

– Açılışınız ne zaman?

– 12 Mart Perşembe saat 18:00-21:00 arasında açılışımızı yapacağız. Kokteylimize toplumumuzu davet ediyoruz. Onlarla tanışmak ve hizmetlerimizi anlatmak için de bizim için fırsat olsun istiyoruz.

Uğur Bulut

– Turizm geçmişinizden söz eder misiniz?

– Halen Antalya Kemer bölgesinde 4 yıldızlı otel işletmeciliği yapan ve 30 yıllı aşkın otellerde bölüm yönetici ve üst düzey yöneticilik yapmış Şenel Hanım ile 25 yıllık seyahat acenteciliği üst düzey yöneticiliği yapmış birisi olarak deneyimimizi birleştirdik.

Ekibimize Londra seyehat acenteciliğinde uzun yıllar calışan ve direktörlük yapmış Çimen Hassan Hanımı da dahil ettik. Ayrıca Londrada’ki bizim toplum ve farklı kültürlerden müşterilerimize hizmet vermek adına Rusca ve farklı diller konuşan personellerimiz de mevcut.

– Sektöre nasıl bir farklılık getireceksiniz? Hizmet çeşitliliğiniz ne olacak?

– Bizim en büyük farklılığımız insana dair olmamız. Güler yüzlü müşteri odaklı servis ile, misafirlerimizi doğru ürünlerle doğru tesislere yönlendirmemiz olacak. Öncelikle “Yatak bank” olarak ortaya çıkacağız. “Yatak bank” Türkiye’den sağladığımız ürünleri, doğru bir fiyatlandırmayla tüketiciye ulaştırmak. Tek yetkili fiyat garantili bir çok oteller ile anlaşmalarımız mevcut. Bunun haricinde yat ve gulet turizmi hizmetlerimiz bulunuyor. Hatta tüketiciye kiralık villa ve ev bulma fırsatı sunacağız.

Şenel Gürlek

Özel hazırladığımız Avrupa, Türkiye, Kıbrıs, Balkan, Uzak Doğu, Rusya ve Ukrayna turların yanı sıra, Ege ve Marmaris çıkışlı yatlarımızla gerçekleştirdiğimiz turlarımızda mevcut. Bu yatlarda kadınlara özel turlar yapıyoruz. Ayrıca turlarımızda meditasyon ve yogo gibi aktiviteler de sunuyoruz. Londralılara balayı konseptine uygun turlarımız var. Bu paketlerde misafirlerimize hem en iyi balayı geçirmeleri hem de mutlu dönmelerini sağlıyoruz.

Sağlık turizminde de diş, estetik ve saç konusunda Türkiye’de anlaşmalı doktorlarımız ve Alanya’da diş sağlığı üzerine bir kliniğimiz var. Bu klinik yurt dışında özellikle İskandinavya’da oldukca popülar ve prestij edinmiş konumda. Misafirlerimiz otelimizde ücretsiz konaklayıp sağlık alanında hizmet almakta.

Uçak bileti satışımız olacak tabii. THY, Corendon, British Airways, Pegasus, Jet2 biletlerini en ekonomik olarak sunacağız. Dünyanın her yerine paket satışı turlarımız var. Küba, Tayland… En son Taylan’a paket tur düzenledik. Misafirlerimiz yüzde yüz memnuniyetle geri döndü. ABD Las Vegas’tan Kıbrıs’a kadar turlarımız mevcut. Ayrıca Kıbrıs için özel paketlerimiz mevcut. Doğru ürünleri, doğru fiyatlarla tüketiciye ulaştırmak istiyoruz. Londra’daki toplum üyelerinin paket tur taleplerini de karşılamaya hazırız.

Sürekli “Tadım turmlarımız” ve özel kampanyalarımız olacak. Eğer farklı kültürlerin lezzet duraklarına uğramak istiyorsanız bizi takip edin. Müşterilerimiz edwinholidays.com’dan ayrıntıları öğrenebilir ve bize de ulaşabilirler. Ayrıca iletişim bilgilerimiz de 44 207 046 7888 ve [email protected]’dan kolayca bize ulaşabilirler.

– Son olarak Edwin Holidays’in özel bir anlamı var mı?

– 19’uncu yüzyılda Anadolu’nun güneyini boydan boya gezen İngiliz gezgin Edwin Jonh Davis’in (1826-1901) adından aldık. Edwin Jonh Davis’in kendi resimlediği bir seyahatnamesi  bulunuyor. Edwin Jonh Davis’in Adana ve çevresine ilişkin ilginç gözlemleri kitabında yer almıştır.

2395460cookie-checkEdwin Holidays: 12 Mart’taki açılışımıza davetlisiniz

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.