EDWIN HOLIDAYS’DEN DUYURU

Edwin Holidays fark yaratmaya devam ediyor,

 Londra 55 Stoke Newington Hight Street N16 8EL de faaliyet gösteren ve ekibi ile dikkatleri üzerine çeken Edwin Holidays farklı Otel paketleri ile tatilcilere  fiyat garantili ürünleri ile hizmet vermeye devam ediyor.

 Daha önce Türkiye’nin bir çok yerine carter uçak planlamaları yaparak yaklaşık 2000 kişiyi taşıyarak dikkatleri üzerine çeken Edwin Holidays Ortaklarından Uğur BULUT tüm toplumu Türkiye’de bulunan tesislerde tatil yapamaya çağırdı. BULUT “ Bildiğiniz üzere İngiltere Hükümeti Türkiye’yi güvenli ülkeler arasında gösterdi, şu an Türkiye de “Güvenli Turizm Sertifikası” almış otellerde tatilinizi güven içinde yapabilirisiniz. Hepimiz pandemi döneminde evlerimize hapis kaldık, bu sıkıntılı süreç hepimizde olumsuz etkilerde bıraktı. Bu etkilerden çabucak kurtulmak istiyorsak ve önümüzdeki kış ayını sağlıklı bir şekilde geçirmek istiyorsak D vitamini depolamak, deniz suyu ile temas gerekli. Geçtiğimiz aylarda TC Turizm Bakanlığı bir karar alarak Türkiye’de 50 oda ve üzeri oteller için “ Güvenli Turizm Sertifikası “ alma koşulu getirdi. Şu an Akdeniz ve EGE bölgelerinde açık bir çok tesisin “Güvenli Turizm Sertifikası” var. Bizlerde misafirlerimize en iyi hizmeti vermeye hazır olan tesislerimizi en uygun fiyatlardan satışa sunduk.

Edwin Holidays’in açılışında ortaklardan Uğur Bulut (Director) ve Şenel Gürlek

 Edwin Holidays Director of Marketing & Sale Çimen HASSAN misafirlere şöyle sesleniyor. Açıldığımız günden itibaren yapmış olduğumuz başarılı operasyonlarımız ile tüm halkımızın takdirini ve guvenini kazandık. Şimdi de güvenli bir şekilde sizleri tatile göndermek istiyoruz. Elimizde bulunan tesislerde en uygun fiyatlar bizde, ayrica Kibris,a gitmek isteyipte karantinadan dolayi gidemeyen yolcularimiz icinde 2 hafta turkiye tatili tafsiye ediyoruz 2 haftalik tatilin arkasinda Kibrisa ucabiliyorlar  karantinaya girmeden  hem tatillerini en güzel bir şekilde geçiriyorlar hem de memleketlerine karantina olmadan giriş yapabilirler. Biz iddialiyiz kimsede olmayan fiyatlarımız mevcut, bundan faydalanmak istiyorsanız lütfen elinizi çabuk tutun. Sınırlı sayıda odalarımız mevcut. Barut Hotel’s (Antalya, Kemer, Side, Fethiye), Granada Luxury Beach (Belek ve Alanya),  Long Beach Resort & SPA (Alanya),  Baia Kemer Club (Kemer), Sueno Hotel’s (Side ve Belek), Delphin Hotel’s (Alanya ve Antalya), Tu Casa Gelidonya (Kemer), Papillon Hotel’s (Belek), Susesi Luxury Resort (Belek), Limak Hotel’s (Antalya, Kemer ve Belek) gibi otelde inanılmaz fiyat fırsatlarımız var. Bir çok Otel de 2 çocuk ücretsiz uygulamamız var. En güvenli tatil ve en iyi fiyat garantisi oteller szileri bekliyor.

Edwin Holidays’in açılışında ortaklardan Uğur Bulut (Director)

 Edwin Holidays Rezervasyon Personel Gizem KOMUR; Bildiğiniz gibi Türkiye’nin birçok şehrine charter uçuşları düzenledik. Londra’dan Türkiye’ye ilk kez Kahramanmaraş ve Kayseri şehirlerine direkt seferler yaptık. Edwin Holidays ekibi, değerli müşterilerimizin evlerine ve ailelerine sağlıklı bir şekilde ulaşmaları için bu Charter Uçuşların operasyonunda gerçekten çok çalıştı. Bu Charter Uçuşları sırasında halkın güvenini ve ilgisini kazandık. Müşterilerimiz dönüş uçuşları için bizleri tekrardan araması bu müşteri güveni sağlamanın en güzel örneği. Diğer taraftan, yaptığımız uçuşlardan 2 gün önce müşterilerimizden Sağlıkları ve Güvenleri için COVID-19 testini yapmalarını istedik. Tüm yolcularımız bu kurala uydu ve güvenli bir şekilde sevdiklerine kavuştu. Misafirlerin güvenini ciddi derecede kazandık. Hizmet kalitemizde de açık ara öndeyiz, bir çok misafirimiz ofisimizde huzurlu bir şekilde hem sorularına cevap buluyor, hem mutlu bir şekilde ofisimizden ayrılıyor.  Şimdi ise tatil zamanı. Yeni tatil paketleri hazırladık ve bunları halkımıza duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Son haftalarda tatil paketlerimize yoğun ilgi var. Fiyatlarımızı söyleyince müşterilerimiz kulaklarına inanamıyor. Otellerde en iyi fiyatlara sahibiz, kimsenin ulaşamayacağı fiyatlar bizde var, bundan yararlanmak istiyorsanız, lütfen elinizi çabuk tutun. Sınırlı sayıda odalarımız var. En güvenli tatil ve en iyi fiyat garantili oteller sizleri bekliyor. DÜŞÜNMEYİ BIRAKIN, BEKLEMEYİN VE HEMEN BİZİ ARAYIN 02070467888! Edwin Holidays ekibi telefon ve e-posta yoluyla sizlere cevap vermeye hazır.

 

2421480cookie-checkEDWIN HOLIDAYS’DEN DUYURU

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.