Şehit polislere hazin uğurlama

Osmaniye’de öğrenci yurdunun önünde görev yaparken PKK’lı teröristlerin açtığı ateşte şehit olan polisler Mehmet Ali Ünal ve Vahap Alagöz’ün cenazeleri düzenlenen törenle memleketlerine uğurlanarak toprağa verildi

Osmaniye Merkez Fakıuşağı Mahallesi’ndeki Kredi ve Yurtlar Kurumu öğrenci yurdu önünde PKK’lı teröristlerin silahli saldırısında şehit olan trafik polisleri Mehmet Ali Ünal ve Vahap Alagöz için dün Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene Vali Celalettin Cerrah, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ünal Karaosmanoğlu, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Polis memuru Vahap Alagöz’ün oğlu 10 yaşındaki Semih Alagöz’ü annesi Nursel ve polis memurları sakinleştirmeye çalıştı. Törenin ardından şehit cenazeleri memleketlerine gönderildi.

Şehit polis memuru Mehmet Ali Ünal’ın Tarsus’taki cenaze töreninde 20 yıllık eşi Ayşe ve kızları Esra Betül (18) ile Kübra Meriç, (16) ayakta zor durdu. Ünal’ın cenazesi, ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Osmaniye’de şehit olan polis memuru Vahap Alagöz’ün naaşı da Malatya Doğanşehir’e bağlı Söğüt Beldesi’ne getirildi. Söğüt Merkez Camii’ndeki cenaze namazının ardından Alagöz’ün naaşı, sürekli gittiği çay bahçesinde, çınar ağacının altına götürüldü. Burada kısa süre bekletilen Alagöz’ün cenazesi, ardından belde mezarlığında toprağa verildi.

VAKKAS ARSLAN / AKŞAM .

1316720cookie-checkŞehit polislere hazin uğurlama

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.