Şehitler uğurlandı

Önceki günkü hain saldırıda hayatını kaybedenler, son yolculuklarına uğurlanıyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek Başbakan Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Lideri Devlet Bahçeli, Gaziantep’in devlet erkanı ile çok sayıda milletvekili ve askeri personel de cenazede hazır bulundu.

Bahattin Nakıboğlu Camii’nde dün hayatını kaybeden 7 kişi ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in annesi Perihan Kıymık uğurlanıyor. 7 kayıp için tek tek saf tutulan cenaze namazlarını Mehmet Görmez kıldırdı.

Dün Süleyman Alkan ve Sena Büyükkonut toprağa verilmişti. Davut Adak da bugün Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde toprağa verildi

Cenaze namazının ardından Onur Fikret Aker, Duygu Aker, Melisa Aker, Sabri Cambaş, İsmail Darlel ve Sevgi Gülperi İnanç ile Perihan Kıymık toprağa verilecek.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in annesi Perihan Kıymık da cenazeler arasında. dün annesini kaybeden Şahin’in annesi de hain saldırı kurbanları ile uğurlanıyor. Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan da camiye gelerek yakınlarını kaybedenlere taziyelerini iletti. Bakan Şahin’e sarılan Erdoğan, gözyaşlarına ortak oldu.

Camideki törene yapılan üst düzey katılım nedeniyle çevrede sıkı güvenlik önlemleri alındı.

Zaman zaman kayıp yakınlarının fenalaştığı görüldü.

1353410cookie-checkŞehitler uğurlandı

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.