Eşini döven kocaya her hafta çiçek götürme cezası

Diyarbakır 1. Sulh Ceza Mahkemesindeki duruşmada, eşine şiddet uyguladığı gerekçesiyle yargılanan 7 çocuk babası kapıcı Hayrettin Çetintaş hazır bulundu.

Duruşmada savunma yapan sanık Hayrettin Çetintaş, resmi nikahlı eşinin yanında imam nikahıyla birlikte olduğu kişiyle yaşadığını, her ikisiyle de sorunu bulunmadığını anlatarak şöyle dedi:

“Ama bazen dargınlıklar oluyor. İkinci eşimi yeni aldım. Kendisi yeni geldiğinden midir bilmiyorum ağzını dahi açmıyor. Ama eski karım bana illallah çektiriyor. Ayrı ev tutmamı istiyor. Kapıcılık yapıyorum ve çok yoruluyorum. Onlardan bana yardımcı olmalarını istiyorum. İş yoğunluğunda bana yardımcı olmayan çocuğuma da vurmuş olabilirim. Onun iyiliğini düşünüyorum.”

Çetintaş, savunması sırasında, “İlk eşimin doğum gününü ve evlilik yıl dönümünü filan bilmem. Bugüne kadar da çiçek filan götürmüş değilim” deyince hakim, sanığa Denetimli Serbestlik Uygulaması kapsamında haftada 1 defa olmak üzere 5 ay boyunca eşi Ayşe’ye çiçek götürme cezası verdi.

Hayrettin Çetintaş, 10 yaşındaki oğlu Hasan’ı dövdüğü için de “aile ilişkileri ve çocuk gelişimi” konulu, ayda 1 adet olmak üzere 5 kitap okuma cezasına çarptırıldı.

1207430cookie-checkEşini döven kocaya her hafta çiçek götürme cezası

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.