Şeker toplamaya çıkan 3 çocuktan haber yok

Kayseri’nin Talas ilçesinde yaşayan 8 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin, 6 yaşındaki kız kardeşi Dilruba Tekin ile evlerinin önündeki parkta komşularının 11 yaşındaki kızları Türkan Ay ile bir süre oynadıktan sonra ailelerine haber vererek şeker toplamaya gitti.

Akşam olmasına rağmen evlerine dönmeyen 3 çocuk, yakınlarının ve polis ekiplerinin 2 gündür yaptığı aramaya rağmen bulunamadı.

Kaybolan Dilruba ve Ahmet Tuna’nın annesi Leyla Tekin, gözyaşı dökerek çocuklarına kavuşmak istediğini söyledi.
Leyla Tekin, yaptığı açıklamada, çocuklarının okul önlüklerini gösterip gözyaşı dökerek, şöyle konuştu:

”Kızım Dilruba yarın 1. sınıfa, oğlum Ahmet ise 2. sınıfa başlayacaktı. Önlüklerini çıkardım onları bekliyorum ama hala bir ses yok. Onları kim kaçırdı, niye kaçırdı bilmiyorum. İkisi de çok akıllı çocuklar, niye kaybolsunlar? Onları kaçıranların vicdanına sesleniyorum, çocuklarımı bırakın.”

Kaybolan kızından 2 günden beri haber alamayan anne Özlem Ay ise kızının bulunmasını istedi.

Özlem Ay, ”Kızım yarın 5. sınıfa gidecekti. Arkadaşları okulda onu bekliyor, ben evde onu bekliyorum. Kızım kaçırıldıysa kaçıranlara sesleniyorum. ‘Bizden ne istiyorsunuz?’ Kaybolan kızım mutlaka kötü niyetli kişilerce kaçırıldı. Ne olur onu bulun” diye gözyaşı döktü.

Anneanne Nuriye Kanat ise torunu Türkan Ay’ın bulunmasını umutla beklediklerini söyledi.

Emniyet yetkilileri, bayramın 2. günü kaybolan 3 çocuğun bulunması için arama çalışmalarının Talas ilçesinde ve Kayseri’de sürdürüldüğünü, çocukların fotoğraflarının polis ekiplerine dağıtıldığını bildirdi.

1219440cookie-checkŞeker toplamaya çıkan 3 çocuktan haber yok

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.