“Çekici ve cazip bir kadındım ama”

Cain’in seçim kampanyası ile ortaya çıkan eski ilişkileri bir bir kamuoyu önünde sergilenirken, ona sahip çıkmak isteyen bir senatör hanım kaş yaparken göz çıkardı. Arizona Senatörü Bayan Lori Klein, ¨Ben ki o kadar çekici ve cazip bir kadınım, ama gelin görün Bay Herman bana bile bakmadı…¨ dedi. Böylece kendi güzelliğini öne çıkartıp seksi olduğunu vurgulayan senatör hanım bir anda basının gözdesi oldu.

Arizona’nın Cumhuriyetçi sağ partiden senatörü olan elli yaşını alıp devşirmiş üyesi Lori Klein, Başkanlık yarışında başı kadın ilişkileri, taciz, tecavüze kalkışmak, iğfal gibi iddialarla sıkışmış olan Cumhuriyetçi Bay Herman’a arka çıktı.

Lori Klein, Herman’ı uzun zamandır tanıdığını, onunla siyasî platformda işbirliği yaptğını söyledi ve ¨Ben ki o kadar çekici, güzel, alımlı bir kadınım, o bana dahi ilgi göstermedi, yüz vermedi, nereden çıkarılıyor bu iddialar, inanılır gibi değil¨ biçiminde konuştu. Bu açıklama üzerine senatör hanımın boy boy fotoğrafları Amerikan kamuoyunun merakını tatmin için basında yer aldı. Pozlarında fena görünmeyen senatör Lori’nin gerçek beden ölçüleri ise köşe yazarları tarafından tartışılan bir şey olarak bugünlerde gazete sütunlarından inmiyor.

1533700cookie-check“Çekici ve cazip bir kadındım ama”

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.