Çekirge Özkök’e damat oluyor

Çekirge, 3 yıl önce Ercan Saatçi’den boşanan Gülümsün Özkök ile üçüncü kez evlilikte şansı deneyecek

Medya dünyası, bir yuvanın daha mimarı oluyor. Bu sektörde tanışıp evlilik kararı alan yeni isimler; Ertuğrul Özkök’ün kızı Gülümsün Özkök ile ünlü gazeteci Fatih Çekirge oldu. 1997’de evlendiği Ercan Saatçi ‘den 2009’da tek celsede boşanan Gülümsün Özkök, uzun süre kalbini aşka kapadı. Daha önce başından 2 evlilik geçen Fatih Çekirge ise Özkök’ün gönlünü çalan isim olmayı başardı.

SESSİZ SEDASIZ AŞK

Babası Ertuğrul Özkök sayesinde uzun süredir Çekirge’yi tanıyan Gülümsün Özkök ile ünlü gazetecinin; bir süredir sessiz sedasız aşklarını yaşadığı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde de evlilik kararı alan Gülümsün Özkök ile Fatih Çekirge, bu planlarını da aileleri ve dostlarıyla paylaştı.

Çekirge, Gülümsün Özkök ile üçüncü kez evlilikte şansı deneyecek.

Özkök’ün Ercan Saatçi’den 2; 54 yaşındaki Fatih Çekirge’nin de başından geçen 2 evliliğinden 2 çocuğu bulunuyor. Bu evliliğin; medya dünyasında ise büyük yankı bulacağı kesin!

AYRILDILAR AMA DOSTLAR

Usta gazeteci Ertuğrul Özkök’ün kızı Gülümsün Özkök, 1997’de müzisyen Ercan Saatçi ile evlendi. Çiftin 12 yıllık evliliği 2009’da tek celsede bitti. Saatçi, hem eski eşi hem de eski kayınpederi Özkök ile boşandıktan sonra dost kaldı.

EVLiLiĞE SICAK BAKMIYORDU

Başından iki kez evlilik geçen Fatih Çekirge’nin her 2 evliliği de 10 yıl sürdü. Boşanmaların ardından evlilik kurumuna sıcak bakmayan Çekirge, bir röportajda şöyle konuştu: “Evlilik bende kapanan bir şey nedense. İki kişinin bir evde birbirine alışmaya ve aşkın alışkanlığa dönüşmesi… Süprizini, heyecanını kaybettiriyor bence bu durum.”

Takvim.

1355060cookie-checkÇekirge Özkök’e damat oluyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.