16 C
Istanbul
Thursday, April 18, 2024
Ana Sayfa TÜRKİYE Muratoğlu: İktidar yıllardır bu virüsün gelmesini bekliyormuş!

Muratoğlu: İktidar yıllardır bu virüsün gelmesini bekliyormuş!

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu, Cumhurbaşkanı Kararı ile ithal parfüm, parasetamol ve kolonya da dahil olmak üzere bazı ürünlere ek gümrük vergisi getirilmesine bugünkü köşesinde tepki gösterdi.

Sözcü gazetesi yazarı Murat Muratoğlu,  Cumhurbaşkanı Kararı ile ithal parfüm, parasetamol ve kolonya da dahil olmak üzere bazı ürünlere ek gümrük vergisi getirilmesine bugünkü köşesinde tepki gösterdi.

Muratoğlu, “Sanki yıllardır bu virüsün gelmesi bekleniyormuş gibi ardı arkası kesilmeyen zamlar yapıyorlar. Ülkede zırnık kalmamış, hâlâ dünyanın en zengin ülkelerine yardım kolisi yolluyorlar! Düşünün, şampuan vergisine kadar düştü ekonomi… Zira doların tutulamayıp, Türk Lirası’nın değer kaybetmesiyle zaten hepsine zam gelecekti. Oldu mu sana katmerli!” düşüncesini dile getirdi.

Muratoğlu, “Peki, vergiye ek zam nedir birader? Verginin maliyeti mi artıyor? Milletin alım gücü yerlerde… Kimse işe gidip çalışamıyor. Ek vergiler iktidarın ülke ekonomisini nasıl içler acısı durumuna soktuğunu göstermesi açısından manidardır. Sen git bütün vergiyi tabanın içine sığdır.Düşünün, şampuan vergisine kadar düştü ekonomi… Zira doların tutulamayıp, Türk Lirası’nın  değer kaybetmesiyle zaten hepsine zam gelecekti. Oldu mu sana katmerli! Dikkat ederseniz İran, Venezüela ekonomisi olmaya doğru yol alıyoruz. Yurtdışına verecek dolarımız kalmadı. Millet almasın diye vergi geliyor sabuna, tıraş köpüğüne bile…” ifadesini kullandı.

YAZININ DEVAMI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarlar/murat-muratoglu/ek-vergi-koyariz-biz-bizi-yolariz-turkiyem-5764651/

2408820cookie-checkMuratoğlu: İktidar yıllardır bu virüsün gelmesini bekliyormuş!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.