Çelik: Bu iddiaya ölüler güler

Ne Genelkurmay Başkanlığı kurumsal olarak ne de Sayın Büyükanıt bireysel olarak muhtıra olduğuna dair bir söylem için de olmamıştır. Bu yüzden Ak Parti herhangi bir suç duyurusunda bulunmamıştır.

Biz Başbakan ne zaman gerekli görürse Genelkurmay Başkanı’nı davet eder ve görüşür.

DOLMABAHÇE’DEKİ GÖRÜŞME SAKLI DEĞİL

Herhalde sayın başbakan her seferinde bu görüşmelerini tutanak altına alıp deşifrelerini Sayın Kılıçdaroğlu’na göndermek zorunda değildir. Dolmabahçe’deki görüşme gizli saklı bir görüşme de değildir. Görüşmede hiçbir şekilde Sayın Büyükanıt’ın eşiyle ilgili bir konu gündeme gelmemiştir.

Bugüne kadar emekli olan tüm Genelkurmay Başkanlarına zırhlı araç alınmıştır. Bu olağanüstü bir uygulama değildir. Sayın Büyükanıt’ın hükümet tarafından ödüllendirildiği iddiası abesle iştigaldir.

“BU İDDİAYA ÖLÜLER GÜLER”

Sayın Kılıçdaroğlu 27 Nisan bildirisinin hükümeti tekrar iktidara getirmek için kurgulandığını iddia etmiştir. Bu zavallı iddiaya pes diyorum. Bu iddiaya ölüler güler. Bu iddiaya göre 367 saçmalığını ortaya atan Sabih Kanadoğlu, bu iddiayı Anayasa Mahkemesi’ne taşıyan CHP ve malum kararı veren anaya Mahkemesi de Ak Parti’yi iktidara getirmek için çıkar işbirliği yapmış demektir.

1252760cookie-checkÇelik: Bu iddiaya ölüler güler

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.