Elmalı’da fuhuş skandalı!

Elmalı’da 16 yaşındaki kızla fuhuş yaptığı iddia edilen 18 kişinin ifadesi alındı. Aralarında ilçenin önde gelenleriyle bazı siyasi parti yöneticilerinin de bulunduğu öne sürülen kişilerin sorguları sürerken, ifadesine başvurulacak kişi sayısının otuzu bulacağı söyleniyor.

SORUŞTURMA ŞİKÂYETLE BAŞLADI

Elmalı’yı karıştıran fuhuş skandalı, 16 yaşındaki Ş. Ç’nin şikâyeti üzerine ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Ş.Ç, kendisiyle para karşılığı ilişkiye girdiği iddiasıyla 18 kişi hakkında savcılığa şikâyette bulundu.

Bunun üzerine önceki gün başlatılan soruşturmada, aralarında siyasi parti yöneticilerinin de bulunduğu bu kişilerin ifadesi alındı. Ailesiyle sorunlar yaşadığı öğrenilen 16 yaşındaki Ş.Ç’nin, üç yıldır para karşılığı erkelerle birlikte olduğu öne sürülürken, Elmalı’da çok sayıda kişinin daha ifadesinin alınacağı edinilen bilgiler arasında.

ŞANTAJ İDDİALARI

Ş.Ç’nin yaklaşık iki ay önce Elmalı’ya bağlı İslamlar köyünde bulunan anneannesine ait eve iki yabancı erkekle birlikte geldiğini söyleyen köylüler, tepki göstererek S.Ç ve iki erkeği köyden uzaklaştırdıklarını anlattılar.

Ş.Ç’nin adının Elmalı, Yuva köyü ve Akçay beldelerinde de yakın zaman önce benzer olaylara karıştığı, bölgenin şantaj ve fuhuş iddialarıyla çalkalandığı öğrenildi. Olayla ilgili görüşlerine başvurduğumuz yetkililer, herhangi bir açıklama yapmazken, Elmalı Cumhuriyet Savcılığı’nca sürdürülen soruşturmanın sonuçlanmasının ardından olayla ilgili bilgi verileceği belirtildi.

1500230cookie-checkElmalı’da fuhuş skandalı!

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.