En iyi şarap kokteyli Ela Quality’den

Gastronomi, SPA, en iyi otel gibi birçok alanda ödüller alan Ela Quality Resort Hotel, başarılarına bir yenisini daha ekledi. ‘17. Akdeniz Yiyecek-İçecek İhtisas Fuarı’nda (Food Product 2010) düzenlenen yarışmada Ela Quality Resort Hotel’i temsil eden barmen Çetin Tören şarap kategorisinde birinciliği kazandı.

Ela Quality Resort Hotel, Türkiye’nin en büyük gıda fuarlarından biri olan ‘17. Akdeniz Yiyecek-İçecek İhtisas Fuarı’nda (Food Product 2010) düzenlenen Antalya Yaratıcı Barmenler Kokteyl Yarışması’nda şarap kategorisinde birinciliği kazandı. Daha önce de Alman Bild Gazetesi’nin 2008 yılında ‘Antalya’nın En İyi Oteli’ seçtiği, birçok gastronomi yarışmasında birincilikler kazanan aşçılarının yanına barmen Çetin Tören şampiyonluğunu da ekleyen Ele Quality Resort Hotel, yeni turizm sezonuna iddialı bir şekilde gireceğinin mesajını verdi.

Türkiye yeni turizm sezonuna hazırlanırken, 12 ay boyunca kapılarını hiç kapatmayan Antalya Belek’teki Ela Quality Resort Hotel, başarılarına bir yenisini daha ekledi. ‘17. Akdeniz Yiyecek-İçecek ihtisas Fuarı’nda (Food Product 2010) düzenlenen Antalya Yaratıcı Barmenler Kokteyl Yarışması’na Ela Quality Resort Hotel’i temsilen katılan barmen Çetin Tören, şarap kategorisinde birinciliği kazandı. ‘Elay Ela’ isimli şarap kokteylinin zarafeti ve tadıyla jüri üyelerini etkileyen Tören, bu alanda rakiplerini geride bıraktı.

Türkiye, Mısır ve Avrupa’dan birçok lüks otelinin katıldığı yarışmaya 150 barmen katılarak 7 kategoride mücadele etti. 4 gün boyunca devam eden ve yiyecek-içecek sektöründe dünya çapında yarışmalarda hazır bulunan duayen isimlerin yer aldığı jüri, tadımlar yaparak başarılı barmenleri ödüllendirdi.

Her alanda ilk sırada

Ela Quality Resort Hotel daha önce de ‘7. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali’nde 3’ü birincilik olmak üzere toplam 7 madalya kazanmıştı. Otel ayrıca 2008 yılında Alman Bild Gazetesi’nin Alanya ve Kemer arasında kalan Antalya sahillerindeki en iyi 10 yeni oteli seçtiği değerlendirmede tüm alanlarda en üst dereceleri alarak birinciliği elde etmişti. Milyarlarca insanın tatilleri için bir numaralı referans niteliği taşıyan online paylaşım platformu HolidayÇheck’de bir süre önce yaptığı ankette Ela Quality Resort Hotel’i Belek’in bir numaralı oteli seçmişti. HolidayCheck için 81 bin otel arasında yapılan ankette Ela Quality Resort Hotel dünyada da ilk yüz arasında yer aldı.

Ayrıca Ela Quality Resort Hotel markası olan Ab-ı Zen Spa&Lounge, hizmet ve altyapı kalitesiyle Avrupa’nın bu alanda en önemli sertifikalandırma kuruluşu olan Avrupa Kaplıcalar Birliği tarafından EUROPESPA WELL sertifikası ile ödüllendirildi. Farklılığı, sunduğu alt yapısı ve kaliteli personel donanımı ile misafirlerini boş vakitlerinde günlük yaşamın stresinden uzaklaştırmak için AB-I ZEN Spa & Wellness merkezinde ağılayan Ela Quality Resort Hotel, bu sertifika ile Avrupa’da bu sivil toplum örgütüne bağlı web sayfaları ile ülkelere göre gruplandırılmış arama motorlarında önerilen oteller listesinde yer alıyor.

746450cookie-checkEn iyi şarap kokteyli Ela Quality’den

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.