Endonezyalı yıldız, Corby için çalışacak

Anisa Tri Hapsari’nin, Corby’i destekleyeceğini ilan ettiği basın toplantısına çok sayıda yerel gazete ve televizyon muhabiri katıldı. Schapelle Corby’nin Jakartalı avukatı Hotman Hutapea, Corby’nin 20 yıla mahkum edilmesine yapacakları itiraz başvurusunda Endonezya kamuoyunun olaya bakış açısının önemli bir rol oynayacağpını kaydederek, Hapsari’nin dava süresince Corby’nin kamuoyuna karşı sözcülüğünü yapacağını söyledi. Hapsari, Corby konusunda şüphelerri olan sıradan Endonezyalı’nın, genç kadının suçsuz olduğuna ikna etmeye çalışacak.

Anisa Tri Hapsari’nin Endonezya’da rol aldığı TV dizileri dolayısıyla iyi tanınıyor. Yıldızı meşhur eden konulardan biri de Endonezya Eski Devlet başkanı Soharto’nun oğluyla boşanmayla sonuçlanan evliliği ve çocuğun kimde kalacağına ilişkin kamuoyunda büyük ilgi uyandıran mahkeme süreci oldu.

AVUKATLAR HÜKÜMETİ SIKIŞTIRIYOR

Schapelle Corby’nin avukatları, Federal Hükümetin genç kadının çantasına uyuşturucuyu koyan kişiyi bir an önce bulması için baskı yapıyor. Bu amaçla avukat Vasu Rasiah, hükümete bir mektup yazdı. Ancak, Queensland ve Federal Polis’in bu konuda daha önce araştırma yaptığı ve bir sdonuca ulaşamadığı biliniyor.

Corby geçen yıl Ekim ayında çantasında bulunan 4.1 kg uyuşturucudan dolayı Bali’de 20 yıl hapse mahkum edildi. Avukatların, karara itirtz etmek için 14 Haziran’a kadar süresi bulunuyor.

FOTOĞRAF: Corby

 

1109380cookie-checkEndonezyalı yıldız, Corby için çalışacak

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.