Enfield’de kiracılara ödeme kolaylığı sözü

Belirtilen rakamın ödenmesi gerektiğini ifade eden Hürer, ödemelerde maddi sıkıntı çekecek olan ailelere kolaylık tanınacağını belirtti.


Enfield Belediyesi Leasholder Servisi, Jubilee bölgesindeki belediyeye ait evlerde kiracı olarak kalan ev sahiplerinden evin tamir ve bakım için 3 bin sterlin para istediğini geçtiğimiz günlerde gönderdiği bir mektupla duyurmuştu. Bölge sakinleri ise basına yaptıkları açıklamalarda, miktarn çok olduğunu, belediyenin gereksiz yere kendilerinden para istediğini açıklamışlardı.


Bunun üzerine belediyenin konut idaresinden sorumlu kabine üyesi Ertan Hürer konuyla ilgili bir açıklama yaptı.


Hürer, “Konutların masrafları için belirlenen miktarı maddi imkansızlıklar nedeniyle peşin ödeyemeyecek olan ailelere uzun vadeli ödeme planı çıkarılabilir. Ancak herkes söz konusu ücreti ödemekle yükümlüdür” dedi.


Konuyla yakından ilgilendiğini ve gerekli detayların ailelere ulaştırıldığını ifade eden Hürer şunları söyledi:


“Aileler, belediye konutlarını satın aldıkları sırada bu tür bakım ve onarım çalışmalarının bedelini paylaşacaklarına dair kontrat imzalamaktadırlar. Bölgedeki belediye konutları bakım, onarım ve yenileme çalışmaları bakımından önem arzedenler arasındadır”


“Konutlara konulacak olan güvenlik sistemi ve boyama işleminin faturası da beyan edilen şekilde belirlenmiştir” diyen Hürer, “Ancak söz konusu miktarı peşin ödeme şansı olmayan vatandaşlarımıza belediye olarak her türlü ödeme kolaylığı sağlamaya hazırız. Bu durumdaki vatandaşlarımızın en kısa sürede belediyemiz ile temasa geçmelerini öneriyorum” diye konuştu. 


Enfield Belediyesi Leasholder Servisi, kapı kamera sistem için bin 100, boya içinde bin 900 sterlin istiyor.


FOTOĞRAF: Enfield Belediye Meclis Üyesi Ertan Hürer

794360cookie-checkEnfield’de kiracılara ödeme kolaylığı sözü

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.