Şengöz’den Cemevi’ne ziyaret

İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi Başkanı ve yönetim kurulu ile sohbet toplantısı yapan Şengöz, Star Gazete UK’in gelecek planlarından sözetti ve derneğin basından beklentilerini sordu.


Şengöz, Star UK’in basın etik kurallarına uygun yayın yapacağını, sayfalarında kadın sömürüsüne izin vermeyeceklerini söyledi.


Londra’daki Türkçe konuşan toplumun sesi olabilmek için de özellikle toplumsal sorunları sayfalarına taşıyacağını belirten Şengöz, içinde yaşanılan toplumun gündemi ve yeni çıkan yasalar hakkında okurları bilgilendirmeyi amaçladıklarını da sözlerine ekledi.


“BÜTÜN KURUMLAR İŞBİRLİĞİ YAPMALI”


İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi Başkanı Turabi Keskin de ilk kez bir basın patronunun kendilerini ziyaret edip beklentilerini sorduğunu belirterek Şengöz’e teşekkür etti.


Keskin, derneğin de tıpkı basın gibi bir toplumsal hizmet verdiğini belirterek Türkçe konuşan toplum üyesi gençleri uyuşturucuya karşı bilinçlendirmek, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ve esnafın sorunlarına yardımcı olmak için toplumun bütün kurum ve kuruluşlarının işbirliği yapması gerektiğini söyledi.

788850cookie-checkŞengöz’den Cemevi’ne ziyaret

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.