Enrique Iglesias geliyor

Albümleriyle dünya çapında 70.000.000’dan fazla satış grafiği yakalayan ve sahip olduğu onlarca Grammy ile milyonlarca müziksever kalbini fetheden Enrique Iglesias, muhteşem sahne şovları ve olağanüstü performansı ile 24 Ekim akşamı Collezione’nin sponsorluğuyla İstanbul Küçükçiftlik Park’ta sevenleriyle buluşacak.

Türkiye’nin ilk yabancı müzik istasyonu Metro FM dinleyicilerinin yakından takip ettiği, sahip olduğu 390 ödül ile ödül rekortmeni olarak tanımlanan sanatçı, «Hero» , «Tired of Being Sorry», «Taking Back My Love» , «Heartbeat», «Bailamos» gibi sayısız hitini İstanbullu müzikseverlere söyleyecek. Bu güne kadar, 9 stüdyo albümü ve 2 greatest hits complation albümü bulunan Iglesias, yeni albüm çalışması öncesinde vereceği konser ile uzun süre adından söz ettirecek. Son albümü ile satış rekorları kıran ünlü sanatçının “Tonight” şarkısı ile yakladığı başarı onu Billboard listelerinin Micheal Jackson’dan sonraki kralı haline getirdi. Eşsiz bir vokal olmasının yanı sıra, sahnede yarattığı atmosfer de, Enrique’yu tanrılaştıran hayranlarını haklı çıkaran cinsten… Her performansında hayranlarını şaşırtacak bi süpriz yapan Iglesias’ın, Istanbul konserinde neler olacağı şimdiden merak konusu… Konser öncesinde Ozan Çolakoğlu DJ kabinine geçecek ve saat 20.00 – 21.30 arası müzik ziyafeti verecek.

İletişim sponsorluğunu Metro FM, 46 Dergisi’nin üstlendiği Enrique Iglesias’la gerçekleşecek bu muhteşem buluşmayı kaçırmayın ! Ayrıca Ekim ayı boyunca Collezione mağazalarından ve www.collezione.com‘dan alışveriş yapanlar ünlü sanatçıyla tanışma imkanı, konsere ücretsiz bilet ve daha bir çok özel fırsattan yararlanma şansı bulacak.

718480cookie-checkEnrique Iglesias geliyor

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.