Enza Home’a davullu zurnalı açılış

Enza Home Yataş Bedding, geçen cumartesi yeni yönetimiyle davullu zurnalı bir açılış yaptı.

Enza Home Yataş Bedding, geçen cumartesi saat 19’da “68-70 Fore Street Edmonton N18 2FF” adresindeki mekanında yeni yönetim ile açılış yaptı.

Açılışa Enfield Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Özaydın, Limasollular Derneği yöneticileri, toplumdaki iş dünyası, STK temsilcileri ve toplum üyeleri ile basından oluşan kalabalık bir katılım oldu.

Açılış kurdelasını kesen Azeri yatırımcı Raşad Guliyev ve Enfield Belediye Başkan Yardımcısı Özaydın birlikte kestiler. Guliyev açılışa katılanlara teşekkür ederek, müşteri memnuniyetini öne çıkaracaklarını söyledi. Özaydın’da yatırımın Edmonton bölgesine renk katacağını vurgulayarak hayırlı olmasını diledi.

Genel Müdür Embiye Mehmetaliyeva, mobilya sektöründe 4,5 yıldır hizmet verdiğini anlatarak “Şu an küçük bir kadro ile başladık. Enza Home daha önce Londra’da hizmet veriyordu fakat el değiştirdi. Yeni bir anlayışla açılış yapıyoruz. Yıl sonunda ikinci şube açma hedefimiz var” dedi.

Mehmetaliyeva şunları söyledi:

“Türkiye’de 52 yıldır var olan kendisini kanıtlamış bir markanın temsilcisiyiz. Bu markanın İngiltere’de tanıtılması için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye’de beğenisi gelişmiş ve zor tüketicilere seslenen markayı İngiltere’de müşterilerin ayağına getiriyoruz. Türkiye’den istenilen modeli üstelik faizsiz taksitlendirme, ücretsiz teslimat ve iki yol garanti hizmetiyle müşterinin ayağına getiriyoruz. Şu an açılışa özel bütün ürünlerde yüzde 30 kampanyamız var. Bizi ziyaret eden misafirlerimiz bir şey satın almasa bile sosyal medyadan fotoğrafımızı paylaşırsa yastık hediye ediyoruz…”

Açılış kokteylinde klasik batı müziğinin yanı sıra davul zurna ekibi de mağazanın ilk gününe renk kattı. Açılış kutlama kekini kesen Guliyev ailesi misafirerle özel olarak ilgilendi, etkinlikte yapılan çekilişte de çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Açılış kurdelasını kesen Azeri yatırımcı Raşad Guliyev ve ailesi
Açılış kurdelasını kesen Azeri yatırımcı Raşad Guliyev ve Enfield Belediye Başkan Yardımcısı Özaydın
Enza Home’a davullu zurnalı açılış
Genel Müdür Embiye Mehmetaliyeva

 

2312970cookie-checkEnza Home’a davullu zurnalı açılış

CEVAP VER

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.